Besparingstip: Ken jij UnitedConsumers?

LOGO_UC-300x83

 

 

 

 

Ken jij UnitedConsumers?

 

UnitedConsumers bestaat al sinds 2000. De organisatie werd opgericht door Bas Poell en Paul Selms die een visie hadden om consumenten te helpen met hun zware maandelijkse lasten. Dat is ze tot op heden heel goed gelukt. Vijftien jaar later profiteren maar liefst 500.000 consumenten van de voordelen van het collectief. Het begon met een tankpas en inmiddels kan je bij UnitedConsumers gebruik maken van 5 besparende opties!

“Vaste lasten hebben vaste prijzen, totdat je er heel veel tegelijk inkoopt. Dan willen leveranciers graag korting geven. Voor individuele consumenten gaat die vlieger helaas niet op, want wie heeft er meer dan één zorgverzekering of energieaansluiting nodig? UnitedConsumers kan wel groot inkopen en geeft het voordeel aan u. Zo maken we uw vaste lasten betaalbaar. Goed voor elkaar.”

Iedereen is welkom!

In 2002 kwam ik per toeval zelf op de site van UnitedConsumers, ik zocht een goedkopere energieleverancier. Ik was de dure rekeningen meer dan zat.

Omdat ik zelf er nog niets over gehoord had, was ik in het begin best wel huiverig. Zou dit wel waar zijn, zijn we nu echt beter af?
Samen met mijn man keek ik naar diverse opties en steeds was UnitedConsumers het goedkoopste alternatief. Ook keken we gelijk naar die bekende tankpas en zagen we dat brandstof daar ook een duit scheelde, dus we namen gewoon deze drie dingen in ons pakket. Iedereen is welkom, ook wij! Daarnaast hebben ze ook een goedkope autoverzekering.

 

Hoe werkt dat dan?

Via internet meld je je aan voor datgene waar je graag op wilt besparen. In ons geval gas, electra en tanken. Net als bij iedere andere leverancier vul je jouw meterstanden in en gaat de overname gewoon automatisch. Je krijgt netjes een mail en verder hoef je niets te doen.

“Besparen op energie begint met een goedkope energieleverancier. Wij maken het u graag gemakkelijk, want bij UnitedConsumers Energie krijgt u altijd stroom en gas met korting. Aanmelden is eenvoudig en overstappen is zo geregeld. Geen gedoe, wel de korting.”

En zoals we gewend zijn, krijg je na een jaar een kaartje in de bus voor de meterstanden. Die vul je in en per post krijg je de afrekening.

 

Klant zijn, zo relaxed

Maar er is meer… Je krijgt ook een klantnummer, waarmee je kunt inloggen op de website.

Hier kun je alles netjes overzichtelijk in de gaten houden, kortingen bekijken en de eindafrekeningen inzien. Maar ook, het allermooiste natuurlijk… zien wat je als klant van UnitedConsumers hebt opgebouwd in je spaarpot. En dat kan behoorlijk oplopen! Wij zijn (met een klein uitstapje naar een andere leverancier door een deur verkoper en een goed gelovig gesprek) nu al weer zeker 9 jaar klant. En dat blijven we!

 

Je eigen spaarpot

In de loop der jaren kwam UnitedConsumers met meer opties om als consument enkele euro’s te kunnen besparen. GSM en autoverzekering, maar ook een zorgverzekering.

De zorgverzekering namen wij er in 2008 bij. We konden toen kiezen voor een Wii of korting die maandelijks op de rekening van UnitedConsumers wordt gestort. Omdat we zelf financieel niet breed hadden, kozen we een keer voor het cadeau. Zo konden onze kinderen ook een keer een groot cadeau krijgen met Sinterklaas.
De andere jaren hebben we het op onze rekening laten storten. Die korting is bij ons toch al snel een 260,- per jaar (2013). Hoe de berekening is dat kun je terugvinden op de website van UnitedConsumers. Zo nu en dan laten wij een opgebouwd bedrag uitbetalen. Een keer hebben we een weekendje weg ermee betaald en recent hebben we onze zoon een deel geschonken voor zijn nieuwe laptop.
Maar je kunt het natuurlijk ook laten staan, dat appeltje voor de dorst!

UnitedC

 

Service

Ik ben als klant van UnitedConsumers ontzettend blij met de service. Als je een vraag stelt per mail heb je vrijwel dezelfde dag al antwoord. Maar ik moet nog meer vertellen…

In de tijd dat we klant waren, bleek onze meter in de meterkast defect te zijn. Een onderzoek is vrij duur en dit moesten we door een erkend bedrijf laten uitvoeren. Ook moeten er gegevens worden opgevraagd en onderzocht worden. Hier heeft UnitedConsumers ons ontzettend goed mee geholpen. We kregen alle hulp die we nodig hadden en ook toen bleek dat de meter dus echt defect was (meterstand van 9.985 kw op jaarbasis) kregen we de teveel betaalde bedragen netjes uitgekeerd.

Momenteel heb ik mijn autoverzekering nog bij mijn oude baas lopen vanwege  personeelskorting, maar dat kan binnenkort anders lopen i.v.m. ontslag. Dan gaan we ook hier even goed voor zitten en via UnitedConsumers een verzekering voor beide auto’s uitzoeken.

Als UnitedConsumers nog met inboedel- en verzekeringspakketten komt, weet ik in ieder geval waar ik heen ga.

www.unitedconsumers.com 

6 thoughts on “Besparingstip: Ken jij UnitedConsumers?

  1. Ik ken dit ook niet, maar vind het wel leuk om er eens naar te kijken. Maar voor alsnog blijf ik waar ik ben, zulke dingen moet je op je gemak bekijken zeg ik altijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s