Puma | Time to Play | For her and him

 

Puma1

 

Een lekkere geur, dat kan iedereen toch waarderen?
Zeker al je hem wint! Deze vrolijke set won ik recent bij www.geurnoten.nl 
Een voor hem en een voor haar.

We konden niet wachten om deze te testen! Het zag er in ieder geval zo op het eerste oog al goed uit. Vrolijke en frisse verpakking.

PUMA Time to Play Woman

Puma3

Een cocktail van gekleurd fruit en levendige bloemen, dat lees ik zo op de site van Puma terug. Het is een vrouwelijk, fris geurtje. Het ruikt heerlijk bloemig en fruitig bij een eerste spray op je huid.
Daarna word de geur minder citrus en ga je over in de bloem. In de avond gaat het geurtje de zwoele kant op.
Een  frisse geur met topnoten van sappig rood fruit en sprankelende limoen en groene mango. De hartnoten bestaan uit een vol boeket van rozen, tiara bloem en lelies. De basisnoten van de geur bestaat uit ambernoten en muskusnoten.

PUMA Time to Play Man

Puma4

De geur voor de mannen is natuurlijk iets meer mannelijker maar ook erg verfrissend. We keken elkaar aan en roken meteen het limoen erin terug.
Dus met een topnoten van limoen, citroen, bergamot en een fruitige ananas (lekkere combinatie). De hartnoten zijn vol van sappige meloen, basilicum en galbanum (dit moest ik even opzoeken hoor, ken jij galbanum?). De basisnoten bestaat uit cederhout en hars van labdanum (dit zoek ik ook voor je op!)
Na een eerste spray was de limoen duidelijk aanwezig, na een poosje werd dit een echte kruidige geur, die ik zo lekker vind bij mannen. In de avond was de geur een stuk minder sterk, maar dat is niet erg, want dan moet je dichter tot elkaar komen om de geur nog te ruiken (ook heel romantisch).

Uitleg

GALBANUM –  werd al door de oude beschavingen gebruikt bij godsdienstige rituelen, in de cosmetica en door de Egyptenaren bij het balsemen van hun doden. Tegenwoordig wordt Galbanum gebruikt in de farmaceutische industrie, in wasmiddelen en als smaakstof in voedingsmiddelen en dranken.

LABDANUM – is de hars die geproduceerd wordt door de struikgewassen Cistus ladanifer en Cistus creticus, welke voorkomen in respectievelijk het westelijke en het oostelijke Middellandse Zeegebied. Sinds de oudheid wordt labdanum gebruikt als medicijn en als ingrediënt in parfums. Uit labdanum kan door stoomdestillatie een etherische olie worden gewonnen. Deze wordt tegenwoordig veel in parfums gebruikt om de geur van amber te verkrijgen.

Kijk en zo krijg je nog een leerzaam stukje te lezen ook!

Puma6

En verder nog een hele waslijst aan ingrediënten, maat ik ga je daar niet mee lastigvallen. Ik ben zelf altijd wel huiverig voor bepaalde zaken, maar het citroen extract wat er in zit is zo minimaal dat ik er zelf geen hinder van ondervond.

Ik vind het superleuke flesjes en de vormgeving is sportief en jeugdig.
Simpel en gericht op de doelgroep (jong en sportief). Ik ben de doelgroep lui en begin af te takelen. Maar desalnietteplus het is een heerlijke geur voor zo erbij!

Wat kosten ze?

Ik heb even online gekeken en je kunt ze kopen bij www.drogisterij.net vanaf 12,99
Woman (KLIK)
Man (KLIK)

Een mooi geurtje wat op elkaar is afgestemd. Ik ken mensen die graag samen de zelfde kleur kleding dragen, wellicht is dit een mooie tip voor ze!

En anders ook heel leuk om cadeau te doen!

Bedankt voor het lezen!
Liefs Son!

 

 

 

2 thoughts on “Puma | Time to Play | For her and him

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s