Cosnature | bestelling bij Secrets by Nature

Wie kent Secrets by Nature?

SecretsbyNature

Ik denk nog weinig mensen in mijn omgeving, omdat we vaak als eerste naar een Kruidvat, Trekpleister of andere drogisterij gaan om verzorgingsporducten te kopen.

Echter, tegenwoordig zitten er meer schadelijke stoffen in de reguliere producten dan dat ons lief is. Vandaar dat ik regelmatig online speur naar mooie en eerlijke producten.
Ook gezien mijn allergie is het heel belangrijk dat ik een product koop dat geen irritaties geeft.
En laat ik daar een fijne, eerlijke en goede service biedende webwinkel gevonden te hebben.

Ik plaatste recent mijn eerste bestelling, daar ik een twitter voorbij zag komen met producten die mij aanspraken!

Cosnature-intro

Cosnature

De producten die ik besteld heb komen van het Duitse merk Cosnature. Dit bedrijf werkt met alleen maar natuurlijke producten. En ze zijn daarom ook NATRUE-certified.

Cosnature

Je kunt dus met een gerust hart stellen dat de producten vrij zijn van synthetische geur-, kleur- en conserveringsmiddelen.
Ook zitten er geen silicone oliën in en is alles gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Ik kocht een nachtcrème, een volume shampoo en een oogcrème.

De oogcrème

Als eerste start ik met de oogcrème. Ik kocht deze omdat ik altijd last heb van gezwollen ogen en ik heb recent een huid analyse laten uitvoeren en daar kwam uit naar voren dat de huid rondom mijn ogen niet goed gevoed/uitgedroogd zijn.

Op zoek naar een oogcrème met verstevigende werking? Deze oogcrème met biologische granaatappelzaadolie, amandelolie en Q10 is er zo één. De huid rond de ogen wordt weer ontspannen en de fijne lijntjes zullen verminderen. Geschikt voor mensen die contactlenzen dragen.

Ik weet uit ervaring dat amandelolie een goede eigenschap heeft op je huid, dus werd deze in mijn mand gelegd.

Oogcreme

De tube is wel herkenbaar, ik heb al diverse oogcremes gekocht en ook hier zien we een tuitmondje waar we precies op ons oog de creme mee aan kunnen brengen.

Oogcreme2

De substantie is niet dik, normaal. Het ruikt niet tot nauwelijks dus je hoeft geen dag te zoeken waar nou die geur vandaan komt, (ik heb hier dus al ervaring mee).
Tot op de dag van vandaag heb ik nog geen verschil kunnen constateren, maar ik ga nog door, want meestal is het een periode van 2 weken dat een product echt resultaat gaat boeken. En ik vind het niet fair om te gaan roepen dat iets niet werkt als je het geen tijd gunt. Een week is ook erg kort! Ik houd jullie zeer zeker op de hoogte!

De volume shampoo

De shampoo die ik kocht heb ik echt nodig. Ik heb futloos haar en het is ook nog eens heel dun. Dus ben ik blij als mijn haren spontaan wat omhoog gaan staan.
Ik moest recent mijn haren al knippen uit noodzaak, het viel met bosjes uit. Ik vond het heel erg, deed stoer, maar vond het echt erg hoor!

Shampoo1

Hebt u fijn en futloos haar en wilt u deze een oppepper geven? Deze volumeshampoo van Cosnature doet wat het zegt. Ruikt ook nog eens heerlijk naar granaatappel. Bevat geen siliconen.

Ook hier zit granaatappelolie in, welke je een beetje ruikt in je shampoo, het heeft iets zoetigs en dat is helemaal niet verkeerd. Het is niet te, dus heel mooi gedoseerd.

De eerste keer dat ik mijn haren deed wassen waren ze vrij vettig. Dus in eerste instantie kreeg ik geen schuim niks. Uhm… dit was toch niet de bedoeling?
Maar ik waste mijn haren gewoon nog een keer en toen deed het wel schuimen! Dus dit even als kanttekening, dat je haar niet te vet is.

Shampoo2

Ook fijn is de dop, hij ging open! Klinkt raar, maar ik krijg dus niet alle flessen open! Dus pluspunt. En het wassen was fijn, niet te overdreven de geur, schuim voldoende, maar geen schuimparty. En inwerken deed ik twee minuutjes.

Mijn haar heb ik daarna geföhnd en gestyled. Een extra bos haar kreeg ik niet, maar ik moet wel zeggen dat het me goed deed dat mijn haar ondanks de regen fijn in model bleef zitten. Het voelde zelfs na een dag nog prettig aan.

 De nachtcrème

Als laatste laat ik de nachtcrème zien. Ik wilde na al mijn dagproducten toch ook eens een goede nachtverzorging gaan aanschaffen.
Al mijn crèmes zijn bijna op en dus was ik toe aan nieuwe. Maar eerst een nachtcrème.

Nachtcreme1

Deze Cosnature Dagcrème met biologische granaatappel zaadolie, shea butter en babassunotenolie. Deze nachtcrème helpt de huid ’s nachts te regeneren en harmoniseert de natuurlijke reactie van de huid op stress.

De crème is heel fijn, de knijptube zorgt er voor dat je niet constant met je vingers in je pot zit, dit kan nl ook irritaties veroorzaken.

Nachtcreme2

De juiste dosering, niet te veel en niet te weinig.

Nachtcreme3

Dit is voldoende voor mijn hele gezicht en een beetje mijn hals, wat ook vaak vergeten word is de hals mee te nemen in je verzorging.

Het smeert heerlijk uit en de geur is geweldig, ik voelde me gelijk fris en klaar om in bed te stappen. Wauw en ik voelde aan mijn gezicht en deze was heel lekker zacht. Ik liet mijn man ook even testen!

Kortom ik ben verkocht! Wat een mooie product lijn.
Wat ook leuk is om te vermelden is dat buiten de granaat appel er ook een WILDROSE variant is.

Prijzen

Cosnature Nachtcrème Granaatappel, 50 ml kost 4,95

Cosnature Volumeshampoo Granaatappel, 250 ml kost 3,95

Cosnature Oogcrème Granaatappel, 15 ml kost 3,95

Je koopt deze heerlijke producten natuurlijk bij Secrets by Nature!

2014-10-21-15.07.01

Een fijn pakket komt dan ook jouw kant op! Met in mijn pakje een voordeel bon en sample.
Dank je wel voor deze fijne service!

Liefs

Son!

 

 

 

 

18 thoughts on “Cosnature | bestelling bij Secrets by Nature

  1. Ik heb nog nooit daar gekeken maar klinkt toch wel als een winkel waar ik moet gaan kijken. Ik ben ook liever voor zo min mogelijk poespas in producten. Krijg snel bulten, irritatie en droge huid. De prijzen vallen mij ook erg mee zeg!

  2. Pingback: Cosnature | Verzorging voor je lippen

  3. Pingback: Repair haarmasker & Multi power gezichtsmasker | review | | YuStSoMe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s