Oriflame | True Perfection lijn

Oriflame introduceert
de True Perfection lijn

Hét geheim van een perfecte huid dankzij Perzisch Zijdeboomextract


Stress, slaapgebrek, luchtvervuiling of een onevenwichtig voedingspatroon kunnen hun tol eisen van de huid. Hierdoor kan zij vermoeid, dof, ongelijkmatig qua teint en droog worden. Oriflame introduceert de True Perfection-lijn op basis van Perzisch zijdeboomextract, een geavanceerd ingrediënt dat de huid op cellulair niveau intensief verbetert op meerdere fronten.

TruePerfection-Promo

De Perzische zijdeboom (Albizia julibrissin) is een parasolvormige boom die zich kenmerkt door een uitbundige bloei van prachtige roze/witte bloemen. Een half uur voordat de zon onder gaat, vouwen de blaadjes ervan zich langzaam dicht. De naam ‘zijdeboom’ dankt de Albizia aan de opvallend zachte bladeren. Het extract dat hieruit gewonnen wordt, is uitzonderlijk rijk aan aminozuren en mineralen.

Albizia_julibrissin_01

Bron: Wikipedia

Krachtige neutralisator van vrije radicalen en onzuiverheden op cellulair niveau

De wetenschappers in Oriflame’s R&D Centre hebben patent aangevraagd op Perzisch zijdeboomextract, omdat ze hebben vastgesteld dat het wonderen verricht voor de huid. Perzisch zijdeboomextract is in staat om de schadelijke effecten van vrije radicalen, en onzuiverheden op cellulair niveau te neutraliseren. Hierdoor egaliseert de teint, wordt de textuur van de huid gladder en verbetert de algehele uitstraling in slechts twee weken. Het toegevoegde InstantGlow Complex bevat lichtreflecterende micropareltjes die optisch een diffuus licht over de huid verspreiden, zodat de teint er onmiddellijk egaler en stralender uitziet.

Vier synergetische producten voor de perfecte huid

De Oriflame True Perfection lijn bestaat uit vier synergetische producten op basis van Perzisch zijdeboomextract. Het True Perfection Miracle Perfecting Serum is een rijk huidverbeterend serum voor onder de dag- en/of nachtcrème dat de effectiviteit van deze producten bevordert. De huid wordt zachter en egaler, fijne lijntjes worden minder zichtbaar en de huid ziet er gezonder en stralender uit. Zowel de True Perfection Perfecting Day Moisturiser als de True Perfection Renewing Night Care hebben hydraterende, voedende en herstellende eigenschappen, alsmede de capaciteit om de teint en textuur van de huid opvallend te verbeteren en nieuwe expressielijntjes te voorkomen.

TruePerfection-NC1

De nachtcrème

Deze nachtcrème voelt heerlijk rijk aan. Het is een wat stevigere crème in tegenstelling tot de dagcrème. Het bevat Glycolzuur, dit zuur exfolieert de huid mild terwijl je slaapt en laat de gezonde cellen tevoorschijn komen. Het werkt gedurende de nacht en zal de fijne lijntjes egaliseren.

De crème heb ik op mijn hand gesmeerd om een eerste indruk te krijgen. Het voelt goed aan, smeert fijn uit en trekt snel in. Ik ga dit de komende dagen grondig testen en als mijn artikel online komt, zal ik hier een kleine aantekening plaatsen over hoe ik het product ervaren heb. Dit zal ik ook met het serum en de dagcrème doen.

Oriflame True Perfection Renewing Night Care  € 28,00/50 ml

TruePerfection-NC2

De dagcrème

Het laat je huid gezonder en stralender uitzien. Dit is reeds door 61 vrouwen getest en daarvan vond 74% dat dit een bewezen feit is (na 4 weken).
Ik moet zeggen dat het op mijn gezicht heel fijn aanvoelt. Nadat ik het gewassen heb en gereinigd is het altijd trekkerig. Ik bracht het serum eerst aan en daarna de dagcrème. Het tintelt in het begin, maar zoals ik vernomen heb is dat een teken dat het werkt!

TruePerfection-DC1

Deze crème is wat dunner van substantie, maar ook deze trekt zeer snel in (of heeft mijn huid echt behoefte aan een goede verzorging?).

TruePerfection-DC2

Zie je de fijne glansdeeltjes ook in de crème terug? Het geeft je huid een gloed, wat prettig is als je niet altijd je huid opmaakt. Zo zie je er (vind ik persoonlijk) net even wat frisser uit.

Oriflame True Perfection Perfecting
Day Moisturiser € 28,00/50 ml

Het serum

Het serum zit in een pompflacon, welke fijn te hanteren is. Ook met mijn stramme vingers kon ik zonder moeite een dotje uit de flacon krijgen.

TruePerfection-EL1

Het serum is verrijkt met het InstantGlow complex met innovatieve pareltjes die het licht verspreiden over de huid.

TruePerfection-EL2

Het serum kun je het beste s’ochtends en s’avonds aanbrengen voor je dag- of nachtcrème.

Dat het meteen een zichtbaar effect heeft heb ik geprobeerd in deze animatie weer te geven.

Serum-dia-film

Mijn huid werd direct rustiger en ik zag zeer zeker een verschil met het serum op mijn huid. Het glanst meteen, je voelt je ontwaakt.

Oriflame True Perfection Miracle
Perfecting Serum € 28,00/30 ml

TruePerfection-Eindfoto

In november wordt de True Perfection Refreshing Eye Illuminator aan de lijn toegevoegd met een handige metalen rolapplicator. De formule van deze perfectionerende oogcrème vermindert donkere kringen en zwellingen rondom de ogen, maakt expressielijntjes gladder en zorgt voor een heldere, frisse oogopslag.
Ik las deze tekst en wist meteen dat ik deze Eye Illuminator ga kopen, het is mij de aanschaf wel waard omdat ik heel erg vaak last heb van zwellingen rondom mijn ogen. Ik lijk dan of ziek of constant huilerig. Welke vrouw wilt dat nu? Ik niet en dus ga ik bij mijn Oriflame consulente even navraag doen.

Oriflame True Perfection Refreshing Eye Illuminator € 22,00/15 ml (vanaf 7 november verkrijgbaar).

 

Verkoop:

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ‘s-Hertogenbosch.
De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal (consulentes) en via de website www.oriflame.nl

Deze producten zijn mij te review aangeboden, ik heb deze niet zelf gekocht.

10 thoughts on “Oriflame | True Perfection lijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s