Melkmeisje | Douchefoam |Waterlelie/Magnolia

Hallo allemaal,

Vandaag mag ik jullie een mooi product laten zien van Melkmeisje.

 

Nieuw! Melkmeisje is nu ook verkrijgbaar in een heerlijk zachte foam voor onder de douche. De douche gel wordt door douchewater omgetoverd tot een heerlijk volle douche foam. Pure verwennerij voor jezelf en je huid!

Ik ben heel blij met deze nieuwe lijn, al jarenlang staat Melkmeisje hier in onze douche. Hoe tevreden wij zijn, dat lees je vandaag in mijn artikel!

MM-Promo2

Mijn man heeft een zeer gevoelige huid en is altijd zeer tevreden over de doucheproducten. Na het douchen heeft hij geen last van jeuk en droog gevoel.
Echter de flessen zijn zo groot dat wij ze  in een pompje doen dat wel op het plankje past van de douche.

MM-3

Douche foam

En nu komt Melkmeisje met een foam op de markt. Handig verpakt in een iets groter formaat dan een gemiddelde Deo fles, maar wel prettig dat deze op ons plankje past.
De Waterlelie & Zeemineralen is een verfrissende versie en de Magnolia & Sandelhout is een verzorgende variant.

MM-Promo

Ik vind ze fijn in de hand liggen en de dop is zoals je gewend bent van een spuitbus.
Echter een klein minpuntje voor mij persoonlijk is de kracht die ik soms niet heb in mijn vingers. Dat het dan een gestoei is.
En helaas was de Zeemineralen variant meteen kapot (deze had te weinig druk). Ik ben naar de Kruidvat gefietst om een nieuwe te gaan halen.
Deze deed het wel.

Als het dan werkt heb je een heerlijk schuim op je handen! Het zet door water uit. Dit is in de eerste seconden een gel, die dus door aanraking met water uitzet en gaat schuimen!
Nu had ik op de foto iets te veel gespoten, maar dat geeft wel weer een mooi plaatje. Ga er vanuit dat dit in werkelijkheid iets minder is.

MM-9

PH Neutraal

Melkmeisje Waterlelie & Zeemineralen Douche Foam bevat melkproteïnen en huidverzorgende bestanddelen. Het schuim is dermatologisch getest en pH-neutraal.

  • De aanduiding pH-neutraal op cosmetische producten betekent dat het product een pH heeft die overeenkomt met de natuurlijke pH van de huid. De natuurlijk pH van de huid is ongeveer 5,5. De meeste cosmetische producten zijn dan ook licht zuur (de reclameterm is: “pH-huidneutraal”).

MM-4

Conclusie:

Het is een fijn product dat hier zeer zeker vaker aangekocht zal worden. Mijn huid voelt er ook zacht door en de geur is heerlijk en niet overdreven. Gelukkig maar anders zou mijn man de hele dag naar bloemetjes ruiken!
Jammer van de dop die kapot was, maar dit was denk ik een maandag-ochtend probleempje.

De prijs is 3,49 en heeft een inhoud van 200 ml. 
De flessen van Melkmeisje hebben 1000 ml en kosten rond de 3,35.
Er zijn nu ook twee andere varianten op de markt Aloë Vera en Katoen & Melk (500 ml) en deze kosten rond de 2,05.

Een welkome aanvulling zou een mannen lijn zijn! Ik hoop dat de producten hier snel mee komen! Want dan kan mijn man ook eens naar Musk ruiken of zo!

 Deze producten zijn mij ter review aangeboden.

7 thoughts on “Melkmeisje | Douchefoam |Waterlelie/Magnolia

  1. Ik moet zeggen dat ik melkmeisje alleen van naam ken en volgens mij toen ik klein was wel eens heb gebruikt. Dat is zo lang geleden dat ik geen idee meer heb hoe het product was. Zie geregeld goeie berichten op blogs over dit merk dus misschien als ik weer nieuw doucheproduct nodig heb toch maar eens gaan proberen. Mijn huid is snel droog en geprikkeld en denk dat dit dan wel een goed product is voor onder de douche

  2. Het melkmeisje is heerlijk en het is super dat ze er een foam van hebben. Voor mij erg lastig want ik kan niets met dat soort verpakkingen. Maar dat het heerlijke geuren zijn geloof ik graag en ik ga echt wel die met magnolia&sandelhout kopen, want dat is zo lekker…..zoek wel een oplossing om het te gebruiken 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s