WinterFair | Sfeer impressie

Hallo allemaal,

Donderdag 4 december ben ik naar Rotterdam gegaan om voor mijn blog de Winter Fair in Rotterdam te gaan bekijken.
Ik kreeg hiervoor 2 gratis toegangskaarten en ja dan ga je niet alleen en neem je een vriendin mee.
Ellen (blogster van meducijn.nl) nam ik mee. Ik ken Ellen nu al dik 3 jaar via social media en in real life van onze Nailpolish Addicts meetings.

En dus toog ik om kwart voor acht op mijn fietsje naar de bushalte…

santa-achtergrond-new

Ik moet zeggen dat ik het best spannend vond, zo alleen naar de grote stad Rotterdam. Ik had deze tocht al eens eerder gemaakt, maar toch ik merk aan mijzelf dat ik wat meer stil sta bij de dingen die ik doe. En waar ik vroeger alles wegveegde en stoer moest doen, mag ik nu van mijzelf het best eng vinden.

WF-1

Het liep zelfs soepeltjes en ik was ruim op tijd op het station in Eindhoven. In de bus daar naar toe heb ik met een leuke knul zitten kletsen, ik kende hem al hoor… Daan, bedankt voor je leuke babbel! En doordat ik over fotografie aan het praten was, hield spontaan een jongeman mij aan of ik hem wilde helpen ergens mee… ik zei dat ik even geen tijd had en heb snel mijn mailadres doorgegeven.

Voor mij is Rotterdam best een eindje reizen, maar als je weet wie er op je staat te wachten dan is dat helemaal geen probleem.
En ik stond op de roltrap om naar het station te gaan en keek recht in het vriendelijke gezicht van Ellen, wat fijn dat ze er al stond. Gaf meteen een gevoel van ‘thuiskomen’.

Ellen wist de weg gelukkig en we gingen meteen op ons doel af… Ahoy!

Winter Fair

De winter fair was al druk, er stond een rij met dames en een enkele heer te wachten om naar binnen te gaan. Sinterklaas verwelkomde ons en na de hand te hebben geschud, werd het gelijk al gezellig. Bij binnenkomst was er gelijk een herkenning, recent op de Beautybeurs in Venray en ook bij Zomer Vrouwen zag ik een gelijkwaardige opstelling van kraampjes.
En hier en daar zou ik bijna de naam van de standhouder hebben kunnen roepen “hey Jan, jij ook hier?” want een paar bekende gezichten zag ik wel.
De stand met de Kleancolor lak, daar kocht ik de vorige keer al iets, wat nog steeds in de review hangt (ik schrijf vaak voor uit).

En dan opeens… als je nu een muziekje hoort, dan zijn het Engelen die zingen!
Whooooo een stand met Yes Love lakken!

WF-3a

Natuurlijk is zo’n kans helemaal Happy de Peppy! En dacht je dat ik het bij 5 lakken kon laten?
Uhm nee… ik mocht er ook nog wat make-up bij combineren en dat was voor mij als blogster natuurlijk tof, zo kan ik wat meer laten zien!

WF-3

Dus hier komt een WORD VERVOLGD knopje!

Natuurlijk waren er ook diverse andere stands met kerst ornamenten, tassen, make-up, haarstukken en noem het maar op!

WF-7

In totaal waren er 208 stands op de beurs. Een waarzegster en een stand met spirituele lezingen (en ik zet daar even een ? want hoe is het mogelijk dat je in zo’n massa met entiteiten en zielen je nog contact kan maken met… ) maar goed ik dacht gelijk die hebben een grote wifi met daarboven!

LaDot

Ellen en ik bleven bij de stand van LaDot wel even staan en waren oprecht geïnteresseerd in de tijdelijke tattoo prints die daar werden aangeboden.
Het is een soort van inkt die op je huid gestempeld word en deze blijft enkele dagen (dat ligt aan de plek op je lichaam) zitten.

WF-5
“Willen jullie een tattoo op je lichaam?” Nou Ellen vond dit wel leuk en liet er een zetten, ‘wel een stoere’ zei ze!
Wil je weten welke Ellen liet zetten? KLIK
We raakte aan de praat met de eigenaresse van LaDot en ze waren ook in onze blogjes geïnteresseerd! Superleuk dat ‘netwerken’. Mijn blog werd zelfs herkend!
En het leverde mij ook nog een leuke tijdelijke tattoo op. Ellen heeft deze foto’s gemaakt!
Want kijk je kunt je huidversiering helemaal hip maken met glitters en strass!

WF-GIF

Helemaal passend bij mijn nagels! Hoe mooi is dat als je een prachtige jurk hebt en op je lichaam een versiering plaats met de steentjes ipv een halsketting!
Ik zeg top!

WF-6

Er zijn diverse kleuren glitters te koop, steentjes en alles is los te verkrijgen of in een mooie geschenkverpakking!
Wil je meer weten over LaDot, klik dan HIER. Ik heb nog een kortingscode ook nog… dus als je wilt XYVAYEX2 is tot eind van dit jaar te gebruiken!
Ik wil LaDot hartelijk bedanken voor dit mooie gebaar! Het heeft bij mij twee dagen gezeten (de steentjes waren wat sneller weg omdat ik nogal een wildebras ben).

Fogan

En ja hoor er was nog een stand met nagellak en beauty! Yeuh!
Fogan heeft een leuk assortiment met lakken en ik heb deze al vaker gekocht online.
Met de stripers werk ik graag mee. En vandaar dat ik dus weer een setje gekocht heb. Want voor 1 euro zijn ze echt wel de moeite waard.
Sterker nog het waren 11 artikelen voor 10,- en dus dacht ik gelijk weer aan mijn lezeressen en heb een extra set zwart en wit meegenomen!

WF-4

En 1 lakje kreeg ik van Ellen van de Yes Love en ik gaf haar een Fogan lak. Goede ruil toch!

We hebben nog veel gezien (Ja zelfs Mariska van der Kolk stond er met een kraampje, vraag mij niet waarmee, want ik durfde niet te kijken!) 🙂
Maar op een gegeven moment heb je het wel gehad.

Shoppen

Na de Winter Fair, waar we vroeg waren en ook weer best op tijd klaar waren doken we het Zuidplein op!
Even bij de Big Bazar nog naar binnen gewipt, maar daar was alle OPI ook al weg. En het rekje…? Dat mocht ik niet meenemen! Balen, want ik had het wel leuk voor Ellen gevonden! Zijn ze in Brabant toch wel wat schappelijker!

Een kop koffie hadden we op een gegeven moment toch wel zin in en dus op Zuidplein een heerlijke bak leut genomen! Ik ben helemaal vergeten wat ik nam, maar het is een aanrader, heerlijke koffie met een smaakje!

WF-2

Van de ene winkel (o.a. Primark, Media Markt, Op is Op) in de andere hebben we gestruind en heel wat leuke dingen gezien, maar niet gekocht (we waren al zo voorzien van zware tassen, dat het op een gegeven moment niet meer lollig was). En dus besloot Ellen om op tijd bij Shabu Shabu naar binnen te stappen!

WF-8

Ooohw wat is dat een mooi tentje! We kregen geen papiertje in onze handen gedrukt, nee een tablet met een hele bestellijst!
Wat sjiek! En heel erg bij de tijd! Zoals Ellen het heel leuk zei, de Jetsons!
Een comic uit de jaren 60 die een heel vooruitziende blik had!

jetsons4601

Het was een smakelijke after-party, want man o man wat heb ik heerlijk gegeten zeg!
Ik stond op springen! En wie mij volgt op Instagram heeft de foto’s voorbij zien komen!
Ik post er hier nog eentje van!

WF-9

En met een dikke buik van al dat lekkers, twee volle tassen met spullen liepen we weer richting metro om naar het CS te gaan.
En omdat het koopavond was, ben ik nog bij Van Haren naar binnen gegaan voor een paar laarzen!
Echter lang heb ik niet van ze genoten, want de volgende dag (ik heb denk ik een zwarte laarzen allergie ontwikkeld) moest ik er mee terug (Helmond) door een naad die los zat.
Helaas was mijn maat er niet meer, maar niet getreurd ik heb een paar andere genomen via de Zalando (zijn nog onderweg).

Al met al een heerlijke dag!
En ik kwam om kwart voor 10 thuis aan… duwde de fiets in het hok en plofte op de bank neer.
Moe en voldaan, maar vooral dorstig… ik heb een liter vruchtensap opgedronken!

Lees je Ellen haar blog ook even? http://www.meducijn.nl

Liefs en tot snel!
Son

 

 

2 thoughts on “WinterFair | Sfeer impressie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s