So Me | Metallic nagellak bij de Action

Yeuh…
Helemaal weer een blije Sonja hier. Ja ja ik heb weer mooie lakken gekocht bij de Action.
En wellicht heb jij ze ook al en eventueel in een review er over gelezen, maar ik kon het ook niet laten om ze te posten.

Aankoop1

En waarom dan?
Omdat ik zag dat het een mooie lak is en ik in de winkel mij afvroeg of deze ook stempelkwaliteit had, want andere metallic lakken hebben dat ook en voila… word me zomaar in de schoot geworpen!

So Me nagellak is ook afkomstig van de MAXBRANDS welke gevestigd zijn in Beverwijk.
En de MAX lakjes van de Action zijn wel heeeeel goedkoop, maar o zo goed van kwaliteit… echter na mijn hartjes fiasco (ook So Me) twijfelde ik over de aankoop… maar voor 0,99 kon ik het niet weerstaan.

SoMe-2

Voor deze prijs krijg je dan ook nog een flesje dat op OPI lijkt en ook dezelfde inhoud heeft namelijk 15 ml.

SoMe-2a

Het is 12 maanden houdbaar na opening, maar ondertussen weten wij wel dat onze lakken in de kast blijven staan tot een blogsale (ruimte gebrek) of dat je er een ander doel voor zoekt. Maar tot die tijd zijn bepaalde een aanwinst in je stash.

De dekking

Ik ben een subtiele lakster en ik lak liever 3 dan 1 dikke vieze paplaag.
En ook hier koos ik voor een rustige aanpak. Maar hey bij laag 1 zag ik al een volledige dekking… wat? Ja niet meer normaal!
Echter ik ben nooit tevreden en voor de foto wilde ik er een mooiere dekking op zien. Dus een tweede laag gelakt.

SoMe-3

Kijk een wat een beauty! Prachtig roze en een super mooie metallic finish.
Deze roze lak heeft de naam: Glamm Angel.

SoMe-4

Ook de groen/blauwe lak dekte bij mij in twee laagjes en deze draagt de naam: Mystic Goddess. 

Ik vind ze prachtig, beide! En ik was al meteen zo nieuwsgierig naar de kwaliteit om te stempelen dat ik maar meteen alles eraf haalde en overging op de test.

Stempel kwaliteit

En? Ja moet ik nog meer schrijven? Het is een wat dikkere lak die je ook even moet rollen voordat je deze opbrengt. En daardoor kun je wel al stellen dat het een blijvertje is.

SoMe-6

 

Ik heb extra mijn nagels zwart gelakt, zo zie je ook hoe goed deze dekt. Nou? Niks mis mee en als je graag stempelt zou ik deze als je ze nog kunt vinden aanschaffen!

Ja ik ben zo blij dat ik overstag ben gegaan en Cindy H liet me al op Instagram wat foto’s van haar nagels zien en ik was meteen verliefd (ik had ze net gelakt en moest nog stempelen… dus kun je nagaan de spanning die ik op dat moment had?).

SoMe-5
Ja ik heb momenteel heel veel last van ribbels in mijn nagels en dat heeft ook te maken met de pijn die ik ervaar denk ik. Gaat niet zo lekker. Maar ik heb twee dagen rust in de planning dus dat gaat goed komen (lees dit bericht avond vooraf na en ik heb die dagen al gehad, mijn pijn is iets minder nu.)

Ik hoop dat je ook nog bij de Action ze kunt scoren, so go for it!

Son!

 

 

 

27 thoughts on “So Me | Metallic nagellak bij de Action

  1. Wat ben ik blij dat ik ze alledrie heb meegenomen vd week! De rode lijkt mij ook zo mooi! En wat een dekking! En dat voor €0,99…. Alleen dat stempelen, daar ben ik zo jaloers op! Watermarble en nailart maken kan ik…maar het stempelen wil gewoon niet lukken!!!! Tips zijn meer dan welkom. Moet zeggen dat ik cheep stempel producten gebruik van essence en action. Misschien is dat het? Ik krijg het gestempelde niet op het kussentje en dus niet op mn nagels. Ik heb de hoop opgegeven 😦

  2. Eeuwige lurker hier, maar moest nu wel even reageren haha! Had de roze gekocht, ook met het idee van: ik zie wel of het wat is. En wat een geweldige lakjes! Snel de blauwe ook gekocht toen ik er van de week weer was, perfecte dekking, fijn kwastje, en geweldige kleuren. Kon alleen geen namen ontdekken op de flesjes, stonden die op de verpakking ofzo?

  3. Pingback: P2 | Metal Reflection | 020 Blue Punk | 040 Purple Pop |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s