Shopverslag op mijn blog | Eindhoven

Hallo Allemaal,

Vandaag heb ik als tweede artikel een kleine shoplog (er werd naar gevraagd).
En dus ga ik even snel laten zien d.m.v. foto’s wat ik gekocht had recent in Eindhoven, toen ik met mijn twee vriendinnen Miss C en Miss D ben gaan winkelen.
Ik noem mijn vriendinnen altijd zo om een beetje hun privacy te geven. Wil niet dat iedereen weet ze zijn.

Promo

Vroemmmmm… halt politie!

De avond vooraf zat ik opeens aan Miss D te denken. Ze woont in Eindhoven en ik had haar al lang niet meer gezien. Ik appte haar of ze zin had om met mij en Miss C te gaan shoppen.
Of in iedere geval te lunchen!
Beide meiden ken ik van de E-Groep (#PTSS) en we hebben nog steeds contact wat ik zelf ontzettend leuk vind. We waren ook altijd een beetje drie musketiers!

En dus toog ik met mijn Gilaatje richting Miss C waar ik haar thuis oppikte. We waren niet blij met het weer, wat een regen kwam er uit die wolken.
Ach ja, muts op of gewoon maar look natte dweil vandaag.

Onderweg beppen is heel normaal en tja opeens kwamen we een Politie controle tegen en jawel hoor, we moesten aan de kant. Paniek sloeg gelijk toe… oooooh neeee, te hard gereden? Oooooh neeeee, wat nu?
Ik draaide het raampje open en ik zei maar gelijk dat ik er heel zenuwachtig van werd. Normaal roep ik iets heel stoers, maar ben tot de ontdekking gekomen dat je beter kunt zeggen wat je voelt.
De Politieman vroeg mijn rijbewijs en verder was hij weg. Een ander dook door het raampje… “dames jullie ramen zijn wel erg beslagen”… Ik zei ja we zijn ook erg veel aan het kletsen meneer Agent! “Je hebt je schuif niet goed staan…” En meneer Agent trekt aan de schuif… Ik zeg nog bedankt meneer, nooit geweten. Nou ja. Wat een gedoe en we mogen gelukkig verder rijden.
Ondertussen kijken we zelf nog eens naar die schuif, maar meneer Agent had het mis hoor. De schuif voor buitenlucht naar binnen te laten stond goed. Denk dat hij toch een keer ook naar de Hans Anders moet!

Eindhoven

Eindhoven is van  mij ongeveer een half uurtje rijden, dus zit ik best goed. Half uur van Duitsland en een half uur van de stand. Yeuh!

Bij de Primark stond Miss D al op ons te wachten, ze was op de fiets door het vieze weer gekomen. Wat goed!
We doken maar gelijk naar binnen… wel Miss D nog het verhaal van de politie verteld.

Rondstruinend viel het ons op dat het nog niet zo druk was en dat vonden we wel prettig.
En we keken op ons gemak rond. Niet alle mode is naar onze smaak, echter Miss C kan er nog wel slagen. Ze koopt een mooi shirtje met open gewerkt patroon en een heerlijk teddy vest (ook een zwart liefhebster).

Zelf stop ik als eerste een lichtblauwe colsjaal in mijn mandje voor slechts 2,-

P1

Dan hobbelen we samen naar de afdeling Make-up en nagellak! Ooooohw ik word daar altijd zo hebberig.

En ik zag een paar leuke afprijzingen. Deze lak ging mee. Die was 1,- en ik nam een tweede mee voor Linda, mijn vriendin uit Apeldoorn (ondertussen heeft ze hem ontvangen!).

P2

Miss D vroeg aan mij wat ik van de Mascara vond… ik zei ik heb geen flauw idee, maar weet je wat ik koop deze wel en dan test ik die uit.

Ik zag ook nog een mooie blauwe eyeliner en ik heb die bij Glamouristagirl al eens op haar blog gezien en voor deze prijs kon ik het niet laten het eens uit te proberen.
Tja en dan die palette,… so in luf with you! Binnenkort een uitgebreidere review van deze 3 producten.

P3

Voor mijn moeder kocht ik nog een haarmasker met Argan Olie (staat niet op de foto’s) en een komkommer maskertje.

Miss Etam

We liepen verder de stad in en her en der keken we even een winkel binnen.
Omdat de regen best koud was, namen we een wijs besluit en gingen verder in de Heuvel Galerie. Lekker droog.

Bij de Miss Etam zag ik allemaal leuke kleding en ik zou het allemaal willen kopen, maar omdat ik binnenkort een samenwerking aan ga met een webwinkel wilde ik niet mijn hele kledingkast al weer volproppen.

Het bleef bij sieraden.

ME1

Voor mijn moeder nam ik een setje armbanden mee. Helaas had ik vooraf in de winkel niet gezien dat deze aan elkaar zaten en mijn moeder zocht losse ringarmbanden. Nu los knippen en solderen, maar dat komt goed is voor een DIY projectje.

En voor mijzelf deze armband. Hij was nu voor de helft van de prijs en ik hou hier erg van. Er zit alleen een braam aan en die moet ik nog afknippen, maar gelukkig maak ik zelf ook sieraden en heb alle tools in huis.
Samen heb ik voor de sieraden 6,50 betaald.

Lunchen

Tja ook de innerlijke mens moet je troetelen en we gingen met ons drietjes naar de La Place (V&D) waar we door onze honger toch een lekkere lunch bestelden. Ik mutske heb er geen foto van genomen, maar stel je maar voor een grote kop koffie met een erwtensoep en een lekker broodje met kip.

We hebben nog wat bijgekletst, na een uurtje stonden we maar weer eens op.
Op de afdeling kerst bij de V&D zag Miss D mooie groene bladeren en nu deze voor 90% waren afgeprijsd namen we die mee. Ipv 3,99 per stuk nu dus 40 cent per stuk!
Miss D wil nl een tropische bar in haar huis…

Miss C kocht kaarsen op batterij voor een prikkie (weet ff de prijs niet meer).

Douglas

En ja de waardebon van de VVV brandde in mijn tas… die bon had ik speciaal bewaard!
Waarvoor? Mijn eerste M.A.C. lippenstift. Eindelijk kon ik dan ook zeggen dat ik een M.A.C. heb. Nou doe ik het niet daarvoor hoor. Maar ik hoorde zoveel moois over dit merk en recent kocht mijn soulmate Remco de M.A.C. Heroïne dat ik echt niet meer kon achterblijven! Alleen welke kleur? Ik wilde rood…

Ml1

Maar ook wel de Heroïne, alleen tja dat vond ik nog best gedurfd. En ik wilde er een die ik vaak kan dragen. Dus tja daar sta je dan… En ik heb helaas een uitkering en dan kies je wat wijzer, snap je? Welke het is geworden?

Dat lees je van de week terug op mijn blog met foto’s.

Naar huis

Aan elke shopdag komt helaas een einde en Miss D stapte op haar fiets en ondertussen liepen Miss C en ik naar de auto.
Ik dropte haar af bij haar huis want het was al weer zo laat dat ik thuis de pannen op het vuur moest zetten!

Gelukkig had ik nog tijd, want mijn draadjesvlees was al klaar en de aardappelen en andere zaken hadden nog maar 10 minuutjes nodig.
En ik was een boodschap vergeten dus moest de AH nog binnen.
Tja die is bij de Action… ai ai ai

A2

Anneke had op Instagram al de lakken laten zien van Revlon en voor 1,- per stuk kon ik het niet laten!

En deze crème, van L’Oreal heeft mijn zus ook en ik wilde het ook proberen! Dus nog zat te reviewen aankomende weken. Deze kost dacht ik 3,29.
Voordeel ik verveel me niet, ben niemand lastig (toch?).

A1

Bedankt voor het meekijken naar mijn Shoppen op mijn blog.
En tot morgen!

Liefs Son!

 

 

16 thoughts on “Shopverslag op mijn blog | Eindhoven

  1. Heerlijk om te lezen! Ben benieuwd naar je lipstick, ben nieuwsgierig! Love mac lipsticks! En blauwe eyeliner , ik zat van de week nog te denken was het maar voorjaar dan kan ik hem weer dragen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s