TRENDREPORT STELLA MCCARTNEY | New York Pre fall 2015 Presentatie + look DIY

 

-PERSBERICHT-

TRENDREPORT STELLA MCCARTNEY
New York Pre-Fall 2015 Presentatie

Prachtig gepresenteerde paardenstaarten stelen de show tijdens
de Stella McCartney’s Pre-Fall 2015 Presentatie in New York City

Promo

Ongerept, strak en natuurlijk ogend haar complimenteerde looks bij Stella McCartney’s Pre-Fall 2015 Presentatie die deze week georganiseerd werd in het James Burden mansion in New York City. Om deze lijn van McCartney (met draagbare stukken die de ouderwetse stijlen in moderne silhouetten en stoffen hult) te begeleiden, heeft Aveda’s Global Creative Director Antoinette Beenders het haar zo gestyled dat de prachtige en gezonde eenvoud naar voren komt door het maken van een lage paardenstaart.
“Stella wilde mooi, uiterst natuurlijk haar dat de collectie complimenteerde,” zegt Beenders. “Om tot deze look te komen zijn we begonnen met het voorbereiden van het haar met de Pure AbundanceTM Style Prep. We lieten het product drogen en behandelden het met een fijne kam, hierdoor creëer je een glanzende en gezonde style.Tenslotte breng je de Dry RemedyTM Daily Moisturizing Oil aan op het haar voor een natuurlijke, glanzende look.”

 

How to Get the Look

2557

STAP 1: Bereid het haar voor met een shampoo & conditioner. Spray vervolgens de Pure Abundance™ Style Prep™ op handdoek droog haar.

2556

Pure Abundance™ Style Prep™ €29.50

 

STAP 2: Style het haar met een fijne puntkam tijdens het föhnen.

2558

STAP 3: Neem de bovenste lagen van het haar en clip deze vast aan de zijkanten van het hoofd om aan het werk te kunnen met de onderste lagen. Gebruik een krultang om losjes de onderste lagen van het haar te krullen. Draai het haar om de krultang en trek het langzaam uit naar beneden voor natuurlijke golven.

2559

Fixeer het met een lichte mist Air Control™  Hair Spray.

2552

Air Control Spray™ €21.50

 

2560

STAP 4: Verzamel het haar in een losse paardenstaart onder aan het hoofd (richting nek) en zet het vast met een elastiekje die dezelfde kleur heeft als het haar.

2561

STAP 5: Wrijf 5 druppels Dry Remedy™  Daily Moisturizing Oil in je handpalmen, masseer het bovenop het hoofd en aan het einde van de paardenstaart in het haar  voor een messy, glanzende look.

2553

Dry Remedy™ Daily Moisturizing Oil™ €29.50

 

2562

STAP 6: Fixeer de look met Air ControlTM Hair Spray.

Eindfoto

logo

AVEDA is een exclusief cosmeticamerk met kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van haircare, skincare en make-up. De naam AVEDA is afgeleid van het Sanskriet en betekent ‘all-knowledge’. AVEDA is gebaseerd op de Ayurveda filosofie; de traditionele Indiase geneeskunde.  Een filosofie die uitgaat van de holistische benadering dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn en waarbij evenwicht de basis vormt. Alles in het leven is met elkaar verbonden; lichaam, geest en ziel zijn één. Het verzorgen van zowel de innerlijke als uiterlijke mens door middel van aanraking en aroma leidt tot een betere balans. AVEDA speelt hier met haar producten en behandelingen continu op in.

Meer info: KLIK

Bedankt voor het lezen!
Lieve groet

Son!

5 thoughts on “TRENDREPORT STELLA MCCARTNEY | New York Pre fall 2015 Presentatie + look DIY

  1. Het lijken me fijne producten, heb er al vaker goede reviews over gelezen over Aveda en waarschijnlijk zijn deze producten heel fijn voor mijn weerbarstige krullen, maar vind het gewoon te duur. Leuk artikel Son

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s