TreacleMoon | hand- & bodylotion | review

NIEUW VAN TREACLE MOON™:
Rijke verzorging én hemelse geuren in één, dankzij drie voedende bodylotions

Drietal

 

Het is jullie vast niet ontgaan,… maar er is een nieuwtje in Beautyland!
Treaclemoon heeft naast douche- & badproducten nu ook 3 heerlijke hand- & bodylotions in haar assortiment opgenomen.

Treacle Moon is simpelweg “yummy”… Wat kunnen we anders zeggen… Heerlijke geuren, prachtige formules die je huid zijdezacht doen aanvoelen en dat allemaal in aantrekkelijke verpakkingen die je met trots in je badkamer kunt zetten. We laten je graag kennismaken met twee belangrijke personen die verantwoordelijk zijn voor dit succesverhaal… Charles Henry Nelson, de tuinkabouter die we raadplegen voor advies op het gebied van creatie en design… zijn lila en geel gebreide sokken zijn apart, maar noodzakelijk… én Matilda Fizzbucket, onze bruisende chemicus met een kat met turquoise snorharen.. En dan zijn er nog Sarah, Dunc, Penny en Clare, die achter de schermen alle andere dingen doen.

Treaclemoon-Promo

Treacle Moon™, de vrolijke bad- en douche sensatie uit Engeland staat symbool voor fun, fantasie én frisheid, gevat in vrolijke formules voor sprankelend bad- & doucheplezier. Nieuw vanaf eind januari 2015 zijn drie verrukkelijke bodylotions, die hemelse geuren combineren met een intensief voedende en hydraterende verzorging.

My Coconut Island & One Ginger morning

Van Caraïbisch exotisch, sprankelend fruitig, tot intensief verkwikkend– elke geurbeleving van de nieuwe Treacle Moon™ bodylotions heeft een eigen karakter. Eén ding hebben ze gemeen: hun romige en voedende formule die de huid intensief hydrateert, heerlijk laat ruiken en weer streelzacht en soepel maakt!

Toen ik hoorde dat deze heerlijke hand- & bodylotions op de markt zouden komen, had ik al meteen twee heerlijke geuren in mijn hoofd. Ik kon ook de The Raspberry kiss kiezen, maar die is persoonlijk mij te zoet. Smaken verschillen, gelukkig maar.

En dus koos ik voor mijn favoriet de Coconut. Als tweede optie gaf ik Ginger door… en wat kreeg ik? Beide geuren ter review! Happy girl!

Treaclemoon-1

 

Wat ik al eerder in een post over Treaclemoon schreef is dat het leuke flessen zijn, met grappige teksten. Dat je dit niet mag eten is blijkbaar nog nodig ter waarschuwing. Ik wil niet weten wat ze daar te horen krijgen van mensen die het probeerde.

Gebruik

Je mag het heerlijk in je huid wrijven. En de droge plekjes moet je juist wat meer aandacht geven. Maar let op, pomp niet teveel, want het smeert heel ruim uit!

Treaclemoon-3

Beide lotions hebben de bekende Treaclemoon geur. Zoet. Daar waar My Coconut Island je brengt naar Bounty eilandjes, zo beland je met One Ginger morning in een frisse duik. Dat mensen deze geur als niet prettig ervaren kan ik me iets bij voorstellen, het heeft een Cola gehalte, echter als je goed ruikt is het voor mij meer citroentjesfris met een vleugje Gember. En ik zou eerder refereren naar een Ginger Ale.

De lotion smeert dus heel goed uit en ik had maar een dotje nodig om mijn benen aan de onderkant te voorzien van deze heerlijke lotion, daar zijn ze vaak het droogst.

Treaclemoon-4

Op mijn benen smeerde ik een dotje lotion uit.

Het trekt vlug in. Op mijn handen kon ik eigenlijk direct daarna al weer aan de slag.

En op mijn benen voelde ik nog wel dat ik lotion gesmeerd had, maar bleef niet plakken (laat ik daar nou een hekel aan hebben, zo’n nat gevoel na een lotion).

Conclusie:
– Je houdt van Treaclemoon of niet.
– Uitgesproken geuren.
– Fijne pompflacon.
– Smeert goed uit.
– Geen plak gevoel na gebruik.

Verkoopprijs:

· Treacle Moon™ Bodylotion € 5,95 – pompdispenser 350 ml.

Voor meer informatie is er de website: www.treaclemoon.nl
<http://www.treaclemoon.nl>

Wij hebben onze producten nog nooit getest op dieren en zullen dit ook in de toekomst nooit doen. Onze formules bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn geschikt voor vegetariërs.

Ik hoop dat je de review leuk vond en dat je naar aanleiding van dit artikel weer makkelijker een besluit kunt nemen over het te kopen product!

Handtekening

 

13 thoughts on “TreacleMoon | hand- & bodylotion | review

  1. Poor descriptions on body lotion bottles. I bought Coconut Island, thinking it would obviously smell of coconut. But no, who want’s to walk around smelling of golden syrup. No warning this is the perfume. should have smelled it before buying. Disgusting – tried several times – and yes the perfume lasts but if you don’t like it the only place was the bin. What a waste of money.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s