Oriflame | So Fever | for him & her

Promo

 14 februari VALENTIJN!

Ik heb hier een heerlijke tip!
Voor Valentijn of gewoon omdat je van elkaar houdt.

So Fever | Oriflame

Verleid…lok…en provoceer!

Oriflame introduceert ‘So Fever’

De nieuwe geuren vol passie en sensualiteit voor haar én hem.

SF-3

Oriflame introduceert twee intens verleidelijke nieuwe geuren voor hem en haar. ‘So Fever’ vertelt het verhaal van verleiden, lokken en provoceren tussen een man en een vrouw. Met So Fever Her Eau de Parfum en Him Eau de Toilette kan het spel van aantrekken, afstoten en het verleggen van grenzen beginnen!

99000046-2116400106-01_SoFeverHimHer-1

So Fever symboliseert een stel dat op zoek is naar verleidelijke manieren voor wederzijds genot en het opzoeken en vooral verleggen van grenzen. Spanning, aantrekkingskracht en verborgen verlangens laten de lucht bijna voelbaar vibreren. Voor beiden is het een spel, en vooral een moment van passievol plezier.

For him

Him

De geur is oriëntaals en houtachtig. De topnoten draaien om zoete sinaasappel, rode pepers en een verkwikkend marien akkoord. Het hart ontluikt een verrassende mix van sinaasappelbloesem, geranium en wierook. De basis is mannelijk, sexy en warm dankzij patchoeli, vanillebonen en gemberhout.

Oriflame So Fever Him Eau de Toilette werd ontwikkeld door parfumeur Christiane Plos (o.a. bekend van geuren voor Céline, Lalique en St. Dupont).

De patchoeli is heerlijk! Ik hoop dat mijn man deze vaak draagt. Dan zal ik vaak in zijn nek kroelen. Wat een verleiding. In eerste instantie rook ik veel kruidige tonen van het gemberhout, maar naarmate het langer op de huid aanwezig is komen de zachte zinnenstrelende geuren naar boven. Temperamentvol. Dat is het juiste woord.

For Her

Her

De vrouw kan zich hullen in een parfum van So Fever.
Het wulpse flesje straalt ondeugd uit. Een diva die haar haren naar achteren gooit en je een blik toewerp waar je je als man niet meer kunt bedwingen.

‘So Fever Her eau de parfum opent met frisse topnoten van bergamot en zwarte bessen met een pittig accent van rode pepers. Het hart is bloemig en een tikkeltje fruitig dankzij gemberbloem, doornappelbloesem en mirabellen. De basis heeft sensuele, romige accenten van zoet sandelhout, rode en zwarte drop en gourmand vanille’.

Ik bracht de parfum aan op mijn pols en rook gelijk de passionele geur. Een kruidige warme geur. Al snel werd ze zoet. Opzwepend en een tikje oriëntaals. Doe je ogen dicht en je waant je op een zwoele zomeravond in een heerlijke stoel, cocktail erbij en kijkend naar de zonsondergang. Opeens word je zachtjes in je nek gekust word door je geliefde…
Ik zou bijna stof krijgen om een bouquet-reeks te gaan schrijven. Wauw! Dat geuren dit met je doen. Inspirerend!

Deze producten zijn mij ter review aangeboden.

Ik hoop dat je de review ook zinnenstrelend vond en als je wilt verleiden of verleid worden dan is hieronder de weg naar passie in je leven!

Handtekening

 

 

 

 

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:

Verkoopprijzen:

* Oriflame So Fever Her Eau de Parfum € 39,00/50 ml.
* Oriflame So Fever Him Eau de Toilette € 37,00/75 ml.

Verkrijgbaar vanaf medio januari 2015.

De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal via Oriflame adviseuses en via de website: http://www.oriflame.nl <http://www.oriflame.nl&gt;

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ’s-Hertogenbosch.

 

8 thoughts on “Oriflame | So Fever | for him & her

  1. Ben vroeger wel eens naar een make- up party geweest van Oriflame, grappig om dit merk weer voorbij zien te komen, de geurtjes spreken mij wel aan, vooral het flesje voor de vrouw ziet er mooi uit 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s