A•DORN Nails | Carpe Noctem | Review + Swatch

Hallo nagellak liefhebster,

ohw yes,… ik heb weer eens wat gewonnen en niet zomaar iets, een heuse a•dorn nagellak.
Recent op Instagram zag ik een win actie voorbij komen en normaal ga ik er echt vanuit dat ik niks win, maar deze keer zag ik een paar dagen later zomaar mijn naam voorbij komen…

CN-3

 

We are a boutique nail paint company based in Orange County, California. All our nail paints are vegan and cruelty free and never contain toulene, DBP, formaldehyde or formaldehyde resin.  We care about our customers, our community and our environment.

CN-2

"Carpe Noctem" is an inky black opaque with silver shimmer. This is not your ordinary black polish, this is something special.  Such a deep black that it actually absorbs the silver glitter and the result is only the merest hint of shimmer in direct light.  The inspiration for this color was a black hole in deep space, swallowing the surrounding stars.

De lak

De lak is intens zwart en heeft een prachtige glitter in het potje. Zilver schittert je tegemoet in direct licht. En het lijkt wel of er vuurwerk uiteenspat op je nagels.

CN-3

En toch zat ik af en toe te kijken en leek het wel of ik goud zag op mijn nagels. Mede door welk licht er op scheen kreeg het een heel ander beeld.

De substantie is wat dikker, ik had heel dun verwacht, maar de kwaliteit is ontzettend goed.

De kwast

Het kwastje is lekker soepel. Weer een fijne ontdekt, want dit type lakt toch voor mij het prettigst. De haartjes waaieren soepel mee en ik kan best dicht bij mijn nagelriemen komen zonder geklieder.

CN-1

De dekking

Ik begon te lakken en merkte al dat het fijn dekte, niet meteen een walhalla gevoel, echter kreeg wel goede moed voor de tweede laag.

CN-L1

CN-L2

Laag twee is echt mooi, helemaal gedekt, prachtige nagels in een mum van tijd, want de a•dorn lak is ook nog eens redelijk snel droog.
Ideaal!

Black polish has become almost a neutral in today's fashion world, but try our "Carpe Noctem" for a new spin on this classicly chic color. Black is the new black, right?

CN-L2a

Let wel op dat je het even laat uitharden, ik was aan het wachten en ging aan de slag met een doos opruimen. Ondanks mijn fast dry topcoat was er een kleine beschadiging opgetreden.

Nailart

Ik wilde een nailart maar wel subtiel. Ik zag dat ik mijn MoYou plate Hipster 07 nog niet gebruikt had en dat bracht me op een idee.

NA-1

Ik gebruikte de grafische patroontjes allemaal, gewoon omdat het kan. En daarvoor pakte ik een geel/goud lakje.
Zo zie je de combinatie zilver en goud best mooi kan zijn! En ook diverse patroontjes helemaal niks mis mee is.

NA-Promo

 

Heb jij al lak van a•dorn? En wat vind jij van deze beauty?

Handtekening

 

12 thoughts on “A•DORN Nails | Carpe Noctem | Review + Swatch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s