Manhattan | Compact Cream make up & Concealer

Hallo,

Vandaag breng ik voor jullie een product, waarvan het merk jullie wel bekend in de oren klinkt, maar helaas hier niet meer te koop is.

MH-2

Niet meer, juist want ik denk een tiental jaren terug was Manhattan gewoon hier in Nederland te koop. En ik vind dat soms best jammer, want de nagellak is heel leuk en ook zitten er mooie andere beauty producten tussen.

En dus moet ik hiervoor over de grens, bij de DM verkopen ze dit merk nog wel.

Recent kwam ik weer eens bij de DM, ik was op bezoek geweest bij mijn oma en daar is de grens wel heel erg dichtbij! Dus op de terugweg reden we via Duitsland naar huis.
In Tudderen stopte wij en ik liep natuurlijk recht op mijn doel af.
Ik was op zoek naar een goede foundation of iets wat mij wel kon bekoren.
En als er dan ook nog GRATIS bij staat dan ben ik al zo goed als verkocht.

Bij deze Manhattan Compact Cream werd een Consealer aangeboden.
Ik betaalde dus voor 2 producten 4,99. Nou dat is toch een koopje!

De concealer

Ik begin deze review even met het gratis product. Ik was wel heel erg benieuwd naar deze.

MH-4

Vooral in de ochtend een halleluja moment hebben is altijd prettig als je de wallen moet gaan stutten. En deze Wake Up Concealer gaat mij daar een handje mee helpen?

MH-3

De spons applicators komen we steeds tegen in de make-up en ik moet zeggen dat ik het wel prettig vind. Vooral de lipgloss brengen zo fijn aan.

MH-6

Ik breng enkele stippen onder mijn ogen aan en wrijf deze dan uit met mijn vingers, nou ja ik dep. Heb ergens gelezen dat dat beter werkt. Dus ik dep nu ook!

MH-7

 

Het werkt wel, het haalt te veel kleur (donker, rood en grauw) mooi weg.
Ik lijk (dan ben ik het nog niet lijfelijk) al weer wakkerder.

Okay,… mooi ik ben weer blij.
En ik zeg je dat ik inmiddels het product al weer dagelijks gebruik. Heb er ook mee gespeeld, want niet altijd is het een tralala effect. Nee soms zijn er van die dagen dat alles in je rimpels lijkt vast te klonteren. Oh hell. Ja dan dep ik niks onder mijn oogleden, maar juist net daaronder. De reflectie zorgt dan voor een minder vermoeide lijn. Dus blijf dan weg van je wallen!

De compact cream

Tja, dan het hoofdproduct. Die moest ik wel kopen voor die geweldige consealer!
Hihihi… maar ik ga even beginnen.

MH-5

Tataaaah,… er zit nog een lade in mijn doosje en daar komt zomaar een “schwamchen” uit! Ik kon niet eruit halen of er latex in zat… maar ik kom hier zo op terug!

MH-11In ieder geval is het een product dat ik wel eens eerder gebruikt heb, heel vroeger. Het is geen poeder, maar een crème die je met de spons of met een kwast kan aanbrengen.

MH-10

Ik koos voor de kleur 03 beige. Ik kies altijd voor de 2 of Sand kleuren. Hoe ik nou aan deze 3 ben gekomen, ik denk nog verblind door dat woord GRATIS.
Maar het kan nog net,…

Aanbrengen

Het aanbrengen is geen moeilijke taak. Wrijf je spons door de creme en dep/wrijf het op je snoet.

MH-8

Kijk mij eens blij erbij kijken… Ik was helemaal niet zo blij. Want ik dacht de hele tijd wat ruik ik toch? En toen wist ik het…

MH-9

Het sponsje ruikt ontzettend vies. Ieks misselijkmakend. En ik heb het dan ook snel weggedaan. Nee wat was dat smerig zeg.

Gezicht1

Wat ik ook erg jammer vind is dat het zo op je gezicht ligt als een vieze pap. Nou hier kan ik dus echt spreken over de laag plamuur. Nee, dit is niet het product dat voor mij geschikt is en ik zal het dan ook niet vaak gebruiken (pukkeltjes wegwerken is het heel goed voor).

Ook bracht ik het nog met een kwast aan. Wilde niet meteen een negatief oordeel blijven vellen en het een tweede kans geven.

Look

Nou, het ging iets beter, maar als ik de foto bekijk die ik maakte om een look te laten zien. Zie ik ook met de kwast nog punten van aandacht.
Een compact cream is niet geschikt voor mij. PUNT.

De rode pijltjes geven aan waar de compact cream ophoopte. Zodra ik deed lachen kroop het in mijn rimpels. Op mijn neus (na wat transpiratie, dikke pap). Dus tja… ik denk dat ik het gebruik als aanstip product voor rode vlekjes of zo, maar verder laat ik het in de lade liggen.

Kijk en weer wat geleerd!
Liefs Son!

 

 

 

7 thoughts on “Manhattan | Compact Cream make up & Concealer

  1. Ooohhh Tuddern!! Daar woont m’n schoonoma en opa vlakbij. Daar ga ik ook regelmatig winkelen! 😀
    Manhattan is idd nog maar een paar jaar weg uit Nederland. Ik heb alleen niet zo veel met het merk, maar dat komt misschien door mijn ervaring met hun nagellak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s