PS Love… | Mascara en gekleurde eyeliner

P3

Vorige week kon je al mijn review lezen van de 8 shade Night Eyeshadow Palette (KLIK).
Vandaag laat ik jullie mijn ervaring en review lezen van de Mascara en de Eyeliner.

Mascara

De mascara die kocht ik eigenlijk omdat mijn vriendin Miss D vroeg of ik wist hoe die is. Ik kon daar geen antwoord op geven en dacht, dat wordt een review.
Dus Miss D, speciaal voor jou dit extra mascara bericht!

Mascara-promo

 

De mascara kost ook niks, ik bedoel in vergelijking met de bekendere merken is dit echt een koopje. Je betaald slechts 1,50. Welke ander merk is zo goedkoop?

Alleen dan de vraag of het iets is. En dat ga ik nu bekijken.
Ik moet zeggen dat het er netjes uit ziet. Mooie vorm en het ligt voor mij makkelijk in de hand. De dop is goed vast te houden en mijn handen gingen niet trillen. Trillen? Ja ik heb daar wel eens last van. Dan kan ik het niet goed vast houden.

Mascara-borstel

Het borsteltje is ovaal qua vorm en sluit mooi aan bij de vorm van de meeste ogen.
Zo kun je ook zonder wimpertang er volume in brengen. En ja dat staat ook op het doosje, dat het een volumizing mascara is.

Mascara-borstel2

 

Och jee Sonja test ook wat. En ik had echt zoiets van wat is dit nou voor een kliederboel.
Maar goed ik hoef het ook niet op mijn hand te dragen, maar wilde wel weten hoe de substantie is. Is het waterig (net als die fiasco mascara van laatst in de BeautyBox) of heel dik. Maar ik kon alleen maar stellen dat het droog aanvoelde. Dit betekent dat het kan klonteren, weet ik uit ervaring.
Toch blijf ik positief ingesteld, want je kunt wel gaan gissen, beter is om het werk in uitvoering te gaan noemen en de proef daadwerkelijk op mijn ogen/wimpers uit te voeren.

Mascara4Nou ik ben eigenlijk wel verbaasd. Dit is zo slecht niet eens.
Soms mag het nog wel meer pakken aan de rand van mijn ogen, maar ik moet stellen dat deze mascara door mijn test komt!

Every make-up bag's ultimate essential, the humble mascara brush will leave your peepers looking wide awake even on Monday mornings!

Eyeliner

EyeL-1De liquid Eyeliner in de kleur blauw! Yes… na de groene van KIKO wilde ik ook een blauwe kleur hebben. Want ik bleef die van Nance (Glamouristagirl) zo mooi vinden dat ik een sprongetje maakte toen ik deze bij de Primark zag.

EyeL-2

Een fijn kwastje moet straks het werk doen en ik ben dan wel Grafisch Vormgeefster van beroep, maar tekenen blijft toch lastig hoor. En ik wil nog niet een eerste keer op extreem gaan. Trouwens ik zou dat wel willen… keer een paar echt gave wings maken. En zo over straat.

EyeL-3

De kleur is feller dan gedacht en ik kan alleen maar blij zijn. Het kleine kwastje (applicator) beweegt netjes mee en ik denk dat je zo-wie-zo even moet oefenen met een nieuw product.

EyeL-4

Het brengt heel fijn aan en ik kan er een strakke lijn mee zetten!
De mascara is helaas bij deze foto NIET van de PRIMARK maar van een duur ander merk.
En ik vind het ontzettend jammer dat die zo klodderde.

Het bleef heel goed zitten die dag en ook de mascara heeft de stay all day test goed doorstaan. Geen rare blauwe vlekken, nee het bleef netjes op de plek zitten. Nu kan dat natuurlijk bij iedereen verschillen (transpireren).

Ik heb helaas (alles met backup weggegooid) geen andere foto van de eyeliner, maar ik denk dat die binnenkort met een andere look nog wel weer voorbij komt.

Wat vind jij van deze Liquid Eyeliner? En de mascara ook goedgekeurd?

Handtekening

10 thoughts on “PS Love… | Mascara en gekleurde eyeliner

  1. €1,50 voor een mascara….tja dan is die best wel oké toch?! En de blauwe eyeliner vind ik wel gaaf! Ik gebruik alleen nooit een eyeliner, vind het mijn ogen zo “donker” maken. (Weet niet of donker wel het juiste woord is) zo vind ik een blauwe mascara ook wel wat hebben maar ook dat durf ik niet (meer) qua leeftijd! Vroeger droeg ik niks anders dan felblauwe mascara! 😉 Xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s