Oriflame | The ONE Eyes Wide Open Mascara

Big is beautiful, zeker als het om ogen gaat…

Promo2

Mascara, eigenlijk kun je er nooit genoeg hebben.
En ik heb er ondertussen ook een aantal in mijn lade liggen.
Het is fijn om bij elke look weer een andere te gebruiken.
Zo wil je manga ogen en de andere dag heel natuurlijk voor de dag komen.

Vandaag mag ik jullie laten kennismaken met de Oriflame mascara.

Promo
NIEUW! Oriflame introduceert
The ONE Eyes Wide Open Mascara

’s Werelds eerste klinisch bewezen mascara voor 30% optisch grotere ogen!

We weten het allemaal: ogen zijn de spiegels van de ziel en het ultieme symbool van vrouwelijke schoonheid. Ze laten zien hoe we ons voelen, en zijn vaak het eerste wat andere mensen opvalt aan ons. Het is bovendien wetenschappelijk bewezen dat mensen met grote ogen aantrekkelijker worden gevonden. Een optisch grotere oogopslag tot maar liefst 30%* is nu voor iedereen weggelegd met Oriflame’s nieuwe The ONE Eyes Wide Open Mascara.

Oriflame Sweden heeft wetenschappelijk bewezen resultaten met een testmethode waarvoor patent* is aangevraagd, die aantoont dat het oog 30% meer zichtbaar is** na het aanbrengen van deze nieuwe mascara. Met een verbluffende 60% toename van krul*** en een dramatische lift worden de wimpers verleidelijk rond de ogen gedrapeerd, waardoor hun kleur en pracht benadrukt wordt. Om het oog-openende effect van deze mascara te meten werden de maten van het oog van de panelleden beoordeeld met een speciaal Beauty Imaging System voor en na het aanbrengen. 

* PCT/EP2014/079070
** Klinisch getest – voor/na-resultaten
*** Klinisch getest in vergelijking met wimpers zonder mascara

Liftende, krullende én langdurig fixerende formule

De formule van de nieuwe Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara geeft zorgt voor een sublieme oogopslag. De formule lift de wimpers van de aanzet tot de puntjes waardoor er een mooie, grote krul ontstaat. De fixerende ingrediënten zorgen de hele dag voor een betoverende blik. De samenstelling is ontwikkeld om optimaal te werken in combinatie met het speciaal ontworpen borsteltje.

Mascara1

Innovatief vormgegeven mascaraborsteltje

Het speciaal vormgegeven mascaraborsteltje bestaat uit een roze deel en een zwart deel. Het roze deel heeft een conische vorm waardoor de onderste en binnenste wimperhaartjes gelift en gekruld worden. Het bredere zwarte deel bereikt de langere en buitenste haartjes, om zo de gehele wimpers optimaal te kunnen bedekken met mascara. De wimpers worden gelift van de aanzet tot de puntjes, waardoor er meer van de ogen wordt onthuld en deze optisch dus groter lijken dan ooit tevoren. Klinisch onderzoek heeft uitgewezen dat de ogen er maar liefst 30% groter uitzien.

31473_1Review

Ik kreeg twee mooie mascara’s ter review toegestuurd. Een Vivid Black en een Black Plum. Beide zien er heel fijn uit en je merkt wel dat je weer een Oriflame product in handen hebt. Alles is tot in de puntjes verzorgd.
Een klein puntje was het zoeken naar welke nou Plum was en welke nu black.
Maar gelukkig heb ik een loep in huis en vond dit op het onderste deel van de mascara.

Mascara2

Het borsteltje ziet er zoals al is omschreven heel innovatief uit en ik ben dan ook heel benieuwd hoe deze ervaring zal zijn.

Mascara3

In ieder geval zijn beide mascara’s ontzettend mooi qua diepe kleur. En ik ben op slag verliefd op de Black Plum versie. Wat is dit mooi. Het komt veel natuurlijker over zo. Niet zo hard zeg maar. Wil je voor wat meer diva op je ogen dan kies je voor de Vivid Black natuurlijk!

Het aanbrengen was voor de eerste keer met deze mascara en vorm van borsteltje wel wennen, maar geheel niet onplezierig. Ik verbaasde mij over hoe mooi mijn wimperhaartjes gesepareerd werden door het borsteltje.

Mascara4

Hierboven zie je de mascara aangebracht in 2 laagjes. Het was een klein beetje op mijn bovenste ooglid terechtgekomen, maar dat heb ik met wat oogmake-up remover weg kunnen halen.
Na twee laagjes gaan de haartjes iets meer tegen elkaar aan zitten, maar nog vind ik het resultaat t.o.v. andere mascara’s echt mijn ogen meer open maken.

Look1
Mijn mening:
Een aanrader. Vooral de Black Plum vind ik ontzettend mooi. En nog een voordeel is dat deze mascara niet hard word. Normaal krijg ik nog wel eens pijn aan mijn wimpers van een mascara, maar deze blijft prettig. En het verwijderen ging ook zonder moeite.

Handtekening
Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:

Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara Black € 13,00/8 ml
Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara Black Plum € 13,00/8 ml

Verkrijgbaarheid: vanaf 6 februari 2015
De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ‘s-Hertogenbosch.

De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal alsmede via de website www.oriflame.nl <http://www.oriflame.nl>

12 thoughts on “Oriflame | The ONE Eyes Wide Open Mascara

  1. Ze klinken beiden echt heel fijn in gebruik…ik ken oriflame wel van een aantal jaren terug, maar de laatste tijd heb ik er niets meer aangeschaft….terwijl ze toch echt zulke mooie producten hebben…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s