Guinot | Masque Eclat Lifting | Face mask

Masque Eclat Lifting: In 10 minuten een huid die  jonger oogt

 Masque Eclat Lifting LR

In tien minuten jong? Dat kan! Natuurlijk worden we ouder en  krijgt de huid te maken met vermoeidheid, verslapping en verlies aan stevigheid. Maar met dit nieuwe vliesmasker van Guinot heb je meteen een zichtbaar, jonger  resultaat.  Ideaal voor een avondje uit of wanneer je de huid een liftende boost wilt geven!

 Anouk & Astir

Dit jaar werden voor de 30e keer de Beauty Astir Awards 2014 ofwel dé onafhankelijke persprijzen voor de beste cosmeticaproducten van het jaar, uitgereikt. Tijdens de feestelijke jubileumbijeenkomst in het Okura Hotel Amsterdam heeft presentatrice Vivian Reijs samen met BeautypersNL-voorzitter Anneloes Tas de Award voor beste Salon Brand 2014 overhandigd aan Anouk Geurts, directeur van Chronique Cosmétique dat Guinot vertegenwoordigt in Nederland.

Guinot heeft de prijs voor Best Salon Brand 2014 gewonnen via het Masque Eclat Lifting. Dit vliesmasker werd tijdens een ontbijtpresentatie in oktober aan de beautypers gepresenteerd. Tevens hebben de redacteuren kennis kunnen maken met een Guinot-behandeling in de salon. Met Masque Eclat Lifting, het nieuwe vliesmasker van Guinot heb je meteen een zichtbaar, jonger resultaat. Ideaal voor een avondje uit of wanneer je de huid een liftende boost wilt geven! Het masker bevat kostbare verstevigende en glans versterkende werkstoffen die worden afgegeven zodra het masker in contact komt met de huid.

[fruitful_sep]

Een lift & een  boost

Dit vliesmasker bevat kostbare verstevigende en glans versterkende werkstoffen die worden afgegeven zodra het masker in contact komt met de huid.  Voor een direct liftend effect zorgt het Lift Firming Complex dat Pro Collageen bevat. Dit is een mengsel van gehydrolyseerd collageen, biopeptides en Alaria Exculenta-extract. Deze werkstoffen verhogen de elastine productie en zorgen dat de huid elastisch blijft. Naast een liftend effect  boost dit masker meteen je uitstraling. Het Vitamine C-derivaat samen met het Hydrocyte Complex verzachten de gelaatstrekken en bestrijden verslapping door een beschermend en liftend laagje over het huidoppervlak te leggen. Daarnaast wordt je huid gehydrateerd en houdt het masker diep in de cellen water vast. Tevens versterkt de gestabiliseerde vitamine C de glans en vermindert het pigmentatieproblemen.

Hoe gebruik je een vliesmasker?

Leg het vliesmasker na het reinigen op het gezicht. Je begint bij de ogen, vervolgens de neus en als laatste de mond. Trek dan de zijkanten naar boven en trek de onderste flapjes naar beneden zodat je ook de hals kunt bedekken. Vervolgens trek je de zijkanten die je eerder naar boven hebt gevouwen nu omlaag, over de onderste flapjes. Druk dan het masker zacht aan en laat het 10 minuten inwerken. Als laatste verwijder je het masker en masseer je het restant met cirkelvormige bewegingen in.

Guinot-Masker1

REVIEW
Per post is mij een sample toegekomen en ik ben dan ook erg benieuwd naar het resultaat.
Ik heb het aangebracht de dag voordat ik samen met een vriendin op stap zou gaan, wilde er goed uitzien en dat met de lovende woorden van de vakjury zou dit geen probleem zijn.

[fruitful_ibox_row]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”Het masker”]Guinot-Masker[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”Inwerken” last=”true”]Guinot-Masker2[/fruitful_ibox][/fruitful_ibox_row] 
Dit exclusieve masker is van niet-geweven stof en speciaal ontworpen om zoveel mogelijk huid te bedekken. De speciale stof en vorm zorgen ervoor dat actieve ingrediënten direct en diep in de huid worden geabsorbeerd. Wanneer het masker van het gezicht wordt verwijderd, kunnen de eventueel nog resterende Ingrediënten worden ingemasseerd.

[fruitful_ibox_row]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”Voor”]Guinot-Voor[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”Na” last=”true”]Guinot-Na[/fruitful_ibox][/fruitful_ibox_row]

Na het zachtjes masseren voelde mijn huid gelijk al heel glad en zacht aan. Als babybilletjes, zo jong voelt het. Het heeft een mooiere glans en zelfs na een uur is het nog merkbaar. Het lijkt nog door te werken na verwijderen van het masker.
Verwacht geen wonder, dat zul je echt niet krijgen en ook geen 10 jaar er af. Maar wel geeft het je innerlijk een fijn gevoel als je ziet dat je huid een heerlijke boost heeft gehad. Mijn wangen gloeiden.

Ik durfde bijna niet te gaan slapen, bang om de volgende ochtend dit gevoel weer kwijt te zijn.
Ik heb mijn huid die avond nog gereinigd, nog onder de douche gegaan en heerlijk ingesmeerd met een serum en nachtcrème. De volgende ochtend was er nog steeds een gladder resultaat merkbaar en ik heb die dag me even weer helemaal jong gevoeld. En daar gaat het uiteindelijk om. Lekker in je vel zitten.

Prijs en verpakking

De vliesmaskers zijn per 4 verpakt voor € 39,65.

l_guinot masque eclat lifting

Guinot: innovatieve huidverzorging op natuurlijke basis

Het Franse concern Guinot bestaat sinds 50 jaar en wordt geleid door Jean Daniel Mondin. Deze CEO en zoon van een plastisch chirurg studeerde farmacie en legt het woord cosmetisch volgens zijn eigen visie en medische wortels uit. Met als gevolg dat hij erin is geslaagd een hightech laboratorium op te richten waar met precisie en volgens de laatste farmaceutische normen wetenschappers werken aan het verfijnen van het beste uit de natuur tot verbluffend effectieve cosmetica en behandelingen voor vrouwen en mannen. Guinot, het grootste salonmerk in Frankrijk, kreeg bekendheid door het enthousiasme van het George V Hotel in Parijs dat bij het ontstaan van Guinot met dit merk werkte. Tegenwoordig is Guinot met 11.000 instituten in 70 landen over de hele wereld een belangrijke internationale speler.

Guinot in Nederland

Guinot wordt in Nederland sinds 1995 vertegenwoordigd door Chronique Cosmétique uit Someren. Voor verkoopinformatie: www.guinot.nl en/of telefoon: 0493 – 44 02 10.

Dit masker is heerlijk en ik raad het aan als je een belangrijke gebeurtenis of ander moois op je agenda hebt. Het geeft je niet alleen van buiten een mooiere look, van binnen is het ook merkbaar.

Handtekening

9 thoughts on “Guinot | Masque Eclat Lifting | Face mask

  1. Als ik lees wat het masker voor je doet, zeg ik: koop allemaal het superdeluxe masker van Schaeben bij DM!
    Goud, champagne en kaviaar geven ook mij een lekker zacht vel 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s