Beautybox | Uitgepakt!

Ja ik zal het gewoon maar zeggen… ik hou niet van unboxing!

Het massaal uitpakken en opnemen met een video is mij nog steeds een vraag wat daar nou zo leuk aan is (heb het geprobeerd, maar het voelt niet goed). Wellicht ben ik te nuchter en denk ik te veel als een man (kwajong!).

En dus zie je vandaag  wat er in zit en vertel ik wat meer over de producten… hoop dat je er toch van kunt genieten!

Doos1

Inhoud

Lipsi Cosmetics | Aphrodite Powder Combat Grease

5 ml | 5,- (full size | 20 ml | 20,-)

Lipsi

Dit ieniemiene potje is van een nieuw merk LIPSI!

Wat is het: Dit fijne poeder is ontworpen om de overtollige talg te absorberen op je huid, hierdoor gaat je huid er stralend uitzien.

Lipsi Tips: Layer Aphrodite Power over je foundation en concealer voor een onberispelijke afwerking. Draag het alleen voor een zuivere zachte dekking. Dit poeder is geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren.

RITUALS | Sakura Spring Douche Olie

Full size | 8,50

Rituals

Er zit een Rituals product in… hier hou ik van.
Dus toen ik de box opende was het echt een leuke verrassing. We wisten dat er iets in zou zitten van Rituals (ik volg ze op facebook) maar wat?

Rijstemelk en Oosterse kersenbloesem. Deze verzorgende doucheolie verandert in een zijdezacht schuim en laat je huid heerlijk zacht aanvoelen (dit ga ik dan nog uitgebreid testen en kom hier op terug).

ZIAJA | Goat’s Milk Nightcream

Full size | 6,99

Ziaja

Ik heb al eerder producten van Ziaja mogen reviewen en die zijn mij ontzettend goed bevallen. Vooral de douche milk van de Goat’s lijn is heerlijk (KLIK). Of lees mijn ervaring met de dag- en nachtcrème voor de 40 plus huid.

Dat je huid het beste hersteld in de nacht moge voor alle vrouwen ondertussen toch duidelijk zijn en is het heel belangrijk om je huid voor het naar bed gaan goed te verzorgen.
Omdat de PH waarde van geitenmelk bijna gelijk is aan de PH waarde van onze eigen huid, wordt de crème ontzettend goed opgenomen en kan de crème in de diepere huidlagen komen om zo de huid goed te hydrateren en de huid strakker e maken. De goat’s milk heeft een milde crèmige geur.

Anatomicals | Hand- & Lip Duo

Full size | 5,95

Handcreme

Dit product is nieuw voor mij en ik heb er nog nooit van gehoord. Dus ik ga met plezier dit nog eens uitgebreid reviewen.
Ik heb een zwak voor handcrème’s en die laat ik meestal ook niet liggen (ondertussen een tas vol met wel 20 verschillende).

Het Britse Cosmeticamerk Anatomicals levert mij dit heerlijk product verrijkt met Aloe Vera. De winter is bijna voorbij (sterker nog meteorologisch vandaag) en omdat het nog steeds guur kan zijn blijft het van groot belang om de huid van mijn handen en de nagels goed te verzorgen. Het belooft een barstjes- en kloofvrij resultaat… kom maar op!

TONI & GUY | Extreme Hold Hairspray

75 ml | 3,60 (Full size | 250 ml | 11,99)

ToniGuy

 

Ook van dit merk heb ik nog nooit iets geprobeerd en ik ben dan ook blij dat deze in mijn Beautybox zit. Eindelijk kan ik ook meepraten over Tony & Guy producten.

Dit Britse haarmerk heeft al vele bestsellers op de markt gebracht. Daar is deze Extreme hold een van. Ideaal voor in de tas (in de box past natuurlijk geen full size). En dus gaat deze met mij mee in de tas. Ook hier kom ik nog op terug.

Ik wil binnenkort een nieuwe rubriek starten op mijn blog.
Naast de 5 shades (dat echt goed bekeken word) ga ik starten met een Short review rubriek.
Er zijn soms artikelen waarvan ik ze met jullie wil delen, maar het zonde vind om daar een heel blog artikel aan te wijden. Ik wil dan net als de 5 shades wat positieve en/of negatieve punten benoemen met een foto en de prijs. Hoe vaak? Ik denk 1 keer per maand wel voldoende is.

Dus stay tuned!

Handtekening

 

 VERGEET DE WINACTIE NIET!

4 thoughts on “Beautybox | Uitgepakt!

  1. Fijne producten weer. De douche olie ken ik nog niet, maar heb zelf ook al een hele lijn van Sakura, wat een heerlijke geur!!!!
    Slim om eens per maand een hele revieuw te gaan doen, Fijne zondag nog!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s