Max Factor | Giftbox | Nagellak, mascara & Lipfinity

Zo een hele mond vol de titel van dit bericht en ja je krijgt vandaag een hele zware maaltijd.
Ik dacht ik waarschuw je even, want ik ga nu een review doen van 3 artikelen.

Oei…

Doosje

Ik kocht dit doosje een aantal maanden terug bij het Kruidvat voor nog geen 5 euro.
Er zit een nagellak in, een mascara en?

Als eerste laat ik jullie de mooie warm rode kleur nagellak zien.
Het is echt een mini flesje en ik vind ze zelf eigenlijk heel onhandig, ben elke keer weer bang om het om te gooien. Maar goed. Ik heb dan ook vrij weinig van Max Factor in mijn stash.

63 | Pandora Ruby

Foto1

De lak dekte in twee laagjes en dat heeft me zelf wel verrast. Ik dacht eerst dit word niks, maar de kwaliteit is beter. Goed een pluspuntje dus.

L1

Het dopje is klein en het kwastje ook en dat vind ik zelf heel lastig lakken, mede door mijn beperking rechts. Ik kan niet goed kracht uit oefenen en bibberde dus ook behoorlijk tijdens het lakken.

L2

Al met al vind ik het een prachtige kleur rood. Of is het roze? Als je er fel licht op zet wel, hihihi… maar ik hou het op rood.

L3TC

Black/Brown mascara

De mascara is van een hele donkere kleur bruin, tegen het zwarte aan. En ik vind dat persoonlijk mooier dan helemaal zwart. Vroeger wilde ik niets anders, maar nu ik wat ouder word is dat overdreven zwart niet meer zo nodig.

Mascara1

Het borsteltje roept bij mij al gelijk een nee op. Persoonlijk vind ik dit dus echt niks. Maar goed, wat de boer niet kent, dat vreet hij niet gaat vandaag niet op en ik ga braaf de test aan.

Mascara2

[fruitful_ibox_row]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”Voor”]Voor[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”Na” last=”true”]Na[/fruitful_ibox][/fruitful_ibox_row]Mag ik zeggen dat ik ook hier even met open mond stond te kijken naar het resultaat… oef! Niet eens zo slecht vind ik zelf. En dan zie je het hier in een close-up.

Promo

10 euro korting!

Ja en dan zit er ook nog een kortingsbon in deze verpakking… 10,- op een Lipfinity lip colour. En dus ging ik elke keer naar het Kruidvat en vergat (ja hoor!) mijn bon.
Gelukkig is deze tot 30 maart nog geldig, dus vergeet je bon niet!

130 | Luscious

Ik koos deze mooie warm oranje kleur uit. Ik wilde eigenlijk feller, maar die was er niet. Goed deze kleur was dan het meest voor de hand liggende.

Lipfinity1

Het geheim van Max Factor Lipfinity zijn twee slimme stappen. Stap 1 kleurt je lippen en zorgt voor een langhoudend kleureffect. Stap 2 is vochtinbrengend en zorgt voor een prachtig glanzende top coat.

[fruitful_ibox_row]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”Applicator”]Lipfinity2[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”Kleur” last=”true”]Lipfinity3[/fruitful_ibox][/fruitful_ibox_row] Helemaal blij, wat een mooie kleur, ik vind het echt een fruitig geheel en ik krijg echt zin in de lente.
Dus toen ik recent met vriendin Mariska naar de Huidhoudbeurs vertrok heb ik als test deze lip colour opgedaan (voor de zekerheid ook maar meegenomen).
Snel nog een foto genomen van mijn mooie look die dag en toen begon de testfase…

Lipfinity4

[fruitful_ibox_row]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”Na 6 uur”]Lipfinity5[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”Bijgewerkt” last=”true”]Lipfinity6[/fruitful_ibox][/fruitful_ibox_row]Foto’s zijn met mobiel genomen!

Normaal betaal je er 16,99 voor… nu met de bon betaalde ik 6,99.
Deze lipsticks zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Mooie kleur, echter de houdbaarheid is minder lang dan beloofd werd.
Ook moet je je lippen wel in de gaten houden, want alleen zo’n rand vind ik toch zo smerig staan. Gelukkig hield mijn vriendin me in de gaten en tijdens het rondje koffietijd kon ik het weer fatsoeneren! Liever had ik gehad dat het ook daadwerkelijk 24 uur perfect op mijn lippen had gezeten… jammer!

Handtekening

 

9 thoughts on “Max Factor | Giftbox | Nagellak, mascara & Lipfinity

 1. Geen geld waarvoor je het setje hebt gekocht. Ik vind persoonlijk de mascara niet erg fijn. De lak vind ik wel mooi eruit zien. Max Factor heeft een aantal nagellakken die ik graag nog wil hebben. De kleur van de gloss is mooi en warm.

 2. Zo, dat ziet er zo goed uit en een slimme koop met zo een kortingsbon erbij 😉
  Prachtige kleur nagellak en mijn kleur lipgloss!
  Oranje is nooit weggeweest in de make-up.
  Ik hou ervan.
  Mooie en duidelijke foto’s.

 3. Fijn dat je ook zo over de mascara denkt! Ik vind zwart bruin ook heel mooi. Aan de andere kant loop ik als 40 jarige nog gewoon met een winged eyeliner. Vandaag weer de transparante lipliner op. Je bent mijn heldin van de week. 🙂

 4. Ik heb het setje ook! Ook gekocht voor maar 5 euro! Ik dacht eerst ook van de mascara wat een raar borsteltje! En toen deed ik hem op en het was gelijk mn favo mascara! Heb ook gelijk nog een backup gekocht, want 5 euro voor het setje is geen geld. Als je nu de mascara gewoon los koop is het dacht ik veel duurder, hihi! De lipfinity is dus niet zo heel goed zie ik.. Dus ik betwijfel het of ik mijn kortingsbonnen ga gebruiken.. Het kleine nagellak flesje vind ik trouwens ook irrirant! Het is zo’n klein kwastje en het potje blijft niet staan. Ik vind het dan weer wel een hele mooie kleur!

 5. Mooi lakje! Die mini flesjes van MaxFactor vind ik zelf niet erg fijn werken. De kleur is wel erg mooi. Je zou bijna een social media gekte gaan ontketenen met #thenailpolish 🙂
  Het mascara borsteltje ziet er inderdaad niet erg veelbelovend uit, maar het resultaat is wel goed. Nu heb ik al een goede mascara, maar het is goed om te weten.
  Joh, die lang houdbare lipstick valt mij altijd zo tegen! Het kleurgedeelte is altijd te droog en zelfs de balsemachtige topper helpt niet meer. Jammer dat je ook nu weer zo’n randje om de lippen kreeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s