Big Bazar | Perfect Touch | Nagellak | Eyeschadow | Lipliner

PromoVandaag heb ik een review over het “budgetmerk” van de Big Bazar. Perfect Touch is  hier exclusief verkrijgbaar.
Naast dat ze ook high end nagellak voor knalprijzen verkopen hebben ze vaak ook andere leuke hebbedingen. Lees je mee?

Ik ging voor roze? Ik vraag me nu serieus af of ik ziek ben… ik en roze. Alhoewel ik het graag draag en er niet ‘vies’ meer van ben (had er ooit een hekel aan en gaf de kleur de schuld van…)

default_1_434

Online zag ik al diverse dames deze aanbieding erin knallen en tja dan begint het bij mij ook te kriebelen.

Toeval wil dat wij geen Big Bazar in het dorp hebben en dat ik daar voor naar Uden moet. En ik moest er dus naar toe… kon ik ook meepraten over de nieuwe V&D die daar geopend is.

Wat kocht ik?

Naast een nagellak, kocht ik een oogschaduw palette en een lipliner. Ik zocht al een tijdje een knalroze kleur, hoera!

Oog

Het palette heeft drie kleuren, een grijzige/zilver kleur, een roze en een mooie warme paars/wijnrood (ja iedereen ziet kleur toch anders dus pin mij niet vast op mijn uitspraak).

Lak

De nagellak is wat warmer roze en ik vind het neigen naar een roodbruine tint (Brick).
Ik zie in het flesje dat er een shimmer in zit en dat geeft natuurlijk altijd weer een kwijlgehalte… iets erin vind ik altijd wel zo mooi.

lipliner

En de lipliner. Tja een lipliner,… wat kan ik daar over zeggen? Hij is roze? 🙂

Look at me!

Ik dacht laat ik alles maar ook gelijk even uitproberen en maakte mijn ogen op met alle drie de kleuren natuurlijk!
Ik pakte de lichtste kleur en bracht dit over mijn hele oog aan met een hele zachte kwast.
Nu heb ik een basis.
Daarna met diezelfde kwast pakte ik de roze kleur en bracht dit aan op de buitenkant van mijn oog. Ook een klein beetje op het bewegend ooglid.

Oog1

De donkere kleur bracht ik aan met een wat hardere kwast. hiermee dep ik in het ooghoekje en blend het met een aparte kwast die ik speciaal alleen daarvoor gebruik.
Met het harde kwastje ging ik nat nog onder mijn oog een rand zetten.

De mascara is van Oriflame en die heeft een paarsige look, dus past er perfect bij!

lipliner2

Mijn lippen kleurde ik in met het lippotlood. Het is wat droger dan ik gewend ben. En ik moest meteen al mijn punt slijpen, want tijdens het ont-folien (is geen Nederlands denk ik) brak natuurlijk de boel weer af.
Ik had toevallig nog wel een kleur lipstick die er perfect bijpast en heb dit verder aangevuld. Alleen ik merk wel dat mijn lippen weer heel droog zijn en dus ga ik snel weer smeren met een fijne lipbalm.

Lak3

De nagels werden ook gelakt en ik moet zeggen dat het nog niet zo verkeerd lakt. Alleen die geur… dat had ik trouwens ook bij het potloodje. Het lijkt wel of je kindermake-up aan het aanbrengen bent. Het doet mij denken aan de producten die ik gebruikte bij mijn opmaakpop… (wie heeft er 1 gehad)?

Niet echt fijn dat plastic geurtje!

Lak4

Maar ondanks dat, lakte het in twee laagjes mijn nagels prachtig roze. Hoe kan ik deze kleur nou omschrijven? Help eens…

PERFECT TOUCH NAIL POLISH
Ingetogen, klassiek, fashionable of juist lekker basic: je kunt je nagellak matchen met de kleur van je lipstick, je outfit of je stemming.Met keuze uit 24 verschillende kleuren nagellak kun je eindeloos afwisselen. Perfect Touch Nagellak brengt prettig aan, dekt goed en is snel droog.

Je krijgt 11 ml in je potje, het is 6 maanden houdbaar (echt?) en het is niet op dieren getest. Verder kon ik bar weinig maken uit het labeltje op de achterkant.

Ik betaalde met deze actie voor alle drie de Perfect Touch artikelen 3,47. Nou daar kun je geen buil aan vallen.

Perfect Touch heeft een Nederlandse website, mocht je nog meer informatie willen vinden! Je kunt er tevens op jouw huidtype de gewenste make-up vinden.

Handtekening

 

15 thoughts on “Big Bazar | Perfect Touch | Nagellak | Eyeschadow | Lipliner

  1. Leuke producten heb je gekocht Sonja! De nagellakken van Perfect Touch zijn over het algemeen wel goede kwaliteit. Vooral de witte dekt perfect! Deze kleur is ook erg mooi! Lipliner ben ik niet bekend mee, die gebruik ik nooit! Maar de trio eyeshadows zijn ook erg leuk. De blushes had je ook moeten proberen, die zijn echt zooooo mooi! 😉 Xxx

  2. Mooie nagellak! Tjah…wat voor kleur het is. Donker oud roze? Lastig te benoemen inderdaad. Maar ik vind hem mooi bij je huid passen! 🙂
    Ik zie alleen bij de oogschaduw niet echt de kleuren. Ze zijn dus niet heel sprekend maar heel licht? Wat je nat aangebracht hebt zie ik wel goed.

  3. Wat leuk, zelf heb ik dit oogschaduw palletje ook een tijdje terug gekocht en ik draag deze kleuren best vaak…de nagellak heeft inderdaad wel een typisch luchtje, maar ik stoor mij er niet echt aan…( ik vind nagellak zowie o niet fijn ruiken, van geen enkel merk..) inderdaad voor 3, 49 kan je jezelf geen buil vallen en nog eens een exta potloodje ofzo kopen

  4. Ik vind het fijne producten, de blush is prima, de foundation is aan de waterige kant maar dekt prima en houdt de hele dag. De concealer is zo zacht als boter en de nagellak is geweldig, houdt bijna een week.

  5. Wij hebben hier geen Bigbazaar, helaas, vind je look erg mooi, maar nagellak met vieze geurtjes hoef ik niet hahaha sorry…..ben daar heel erg in! vind hem wel heel mooi!!

  6. Pingback: Perfect Touch | Blush | Shoppingtip van Mandy! |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s