Paula’s Choice | Brow Defining cream duo

Browlicious…!

Promo

NIEUW: Paula’s Choice Brow-Defining Cream Duo
Voor dé perfecte wenkbrauwen in een oogwenk


Doosje
Niets is zo bepalend voor je uiterlijk als goed gevormde, perfect verzorgde en mooi gedefinieerde wenkbrauwen. Ze geven je blik een krachtige en geraffineerde uitstraling. Met de twee tinten van het nieuwe Brow-Defining Cream Duo van Paula’s Choice kun je zelf eenvoudig de perfecte wenkbrauwkleur mengen en deze aanbrengen voor vollere, dikker uitziende en perfect gestileerde wenkbrauwen.

Wat maakt dit product uniek?

De perfecte wenkbrauwen definiëren niet alleen je ogen maar omlijsten tevens je hele gezicht. De langhoudende crèmekleuren van het nieuwe Paula’s Choice Brow-Defining Duo geven blonde tot donkerbruine wenkbrauwen een vol, natuurlijk uiterlijk, zonder dat je er veel voor hoeft te doen. De twee kleuren zijn ontwikkeld om los van elkaar ofwel gemengd te worden gebruikt en er je persoonlijke, perfecte wenkbrauwkleur mee te creëren. De gemakkelijk aan te brengen formule met bijbehorende applicator maakt geen vegen, vlekt niet en klontert niet.

Doosje2
Voor wie is dit product bedoeld?

Paula’s Choice Brow-Defining Duo is geschikt voor iedereen die spaarzaam behaarde wenkbrauwen op wil vullen of die graag voller uitziende, perfect gestileerde en meer gedefinieerde wenkbrauwen wil. De rijke, crèmige textuur zorgt voor een perfect te doseren en professioneel resultaat.

Review

Ik kreeg deze set met Paula’s Choce Brow Defining Duo ter review opgestuurd en ik ben daar heel blij mee.

Jeugdfoto

Mijn wenkbrauwen zijn van kinds af aan al blond, bijna niet zichtbaar terwijl mijn tweelingzus prachtige donkere wenkbrauwen heeft… hoe is het mogelijk!

[fruitful_ibox_row]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”Oog links – donker”]Deze heb ik met de donkere kleur aangezet. Ik begin iets verder dan het begin van mijn wenkbrauw. Zo krijg ik niet meteen een klabam hier is je wenkbrauw effect. Ik wil het netjes laten verlopen. Dus probeer daar rekening mee te houden.

Brow-dark[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”Oog rechts – licht” last=”true”]De lichtere kleur is door mijn blonde haren wat te licht over gekomen. En zo valt het bijna niet op. Toch is het wel te zien als je er via een andere kant tegen aan kijkt.
Nadat je de kleur hebt aangebracht gebruik je het borsteltje om ze in model te kammen.

Brow-light[/fruitful_ibox][/fruitful_ibox_row]

[fruitful_ibox_row]

[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=””]Doosje3[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”” last=”true”]Doosje4[/fruitful_ibox][/fruitful_ibox_row]Het borsteltje is bedoeld om na het aanbrengen, je wenkbrauw in model te styleren.

Het schuin afgewerkt kwastje zorgt er voor dat je mooi precies langs je wenkbrauw af kan tekenen als het ware.

Traanoog

 

Niet denken wat staat Son nu te huilen? Nee ik had echt zo’n last van traanogen. En ik dacht op een gegeven moment, het gaat om de wenkbrauwen! Dus laat maar varen… ik heb dus de andere wenkbrauw later ook donkerder gemaakt en dan zie je geen verschil meer.
Het werkt prettig en ik heb er echt een hele dag van genoten. Je voelt je toch wat zekerder als je ogen meer spreken. Wat een klein beetje kleur al kan doen!

Handtekening[fruitful_sep]

De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amersfoort.

Verkoopprijs: Paula’s Choice Brow-Defining Cream Duo € 24,90

Verkrijgbaar vanaf heden.
De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl  alsmede via diverse professionele schoonheidssalons .

8 thoughts on “Paula’s Choice | Brow Defining cream duo

  1. Mooie set! Ik gebruik t nog niet zo lang (heb vrij zware en donkere wenkbrauwen) en dacht altijd dat het niet zo nodig was maar het maakt echt verschil (zeker nu ik ze wat smaller draag en ze geknipt heb) Heb zelf die van Catrice en ben daar zo tevreden over..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s