Bio Active by Mineral Care | review Serum & Peeling


Nieuwe lente, frisse huid…

Laat het gezicht ontwaken uit de winterslaap met de
Facial Peeling en het Contouring Face & Eye Serum
van Bio Active by Mineral Care

Promo

Na de wintermaanden en met het nieuwe voorjaar in het vooruitzicht, heeft de huid van het gezicht behoefte aan een revitaliserende wake-up call, door een intensieve dieptereiniging, herstel en extra voeding. Met de Facial Peeling en het Contouring Face & Eye Serum van Bio Active Care by Mineral Care wordt de doffe winterhuid ontdaan van dode huidcellen, wordt een stralende teint onthuld en krijgt de huid een zichtbare én voelbare lifting voor een opvallend jeugdige uitstraling.

Logo

De Bio Active Care-lijn, een lijn binnen Mineral Care, is een wetenschappelijk onderzochte, non-invasieve verzorgingslijn met spraakmakende resultaten. Alle producten werden ontwikkeld om de ‘tekenen des tijds’ genadeloos te bestrijden en een jeugdige toekomst van de huid intensief te verbeteren. Deze dermatologisch geteste producten zijn geschikt voor alle huidtypes waarbij verbetering gewenst is, maar voor de rijpere huid in het bijzonder. De lijn is er, voor hen die zonder ingrijpende operaties of injecties, het maximale uit hun huid willen halen.

 

Bio Active Care by Mineral Care, de non-invasieve lijn met invasief effect op basis van Argireline®

 

De Bio Active Care-lijn is gebaseerd op de werkstof Argireline®. Dit innovatieve complex op basis van peptiden (een keten van aminozuren), werkt d.m.v. een mechanisme dat de spanning in het gezicht vermindert en zichtbaar mimiek lijntjes en rimpels corrigeert. Het zorgt ervoor, dat de zenuwoverdracht tussen de huid en de onderliggende gezicht spieren wordt onderbroken, waardoor er een huid ontspannend effect optreedt. De gelaatsspieren worden hierdoor op een non-invasieve wijze ontspannen en de huid krijgt, zonder injecties, een opvallend stralende, gezonde en veerkrachtige uitstraling. De natuurlijke soja- en rijstpeptiden in combinatie met gistproteïnen in dit complex, helpen bovendien om donkere kringen en wallen rondom de ogen te verminderen door de versteviging van het bindweefsel en dankzij het minimaliseren van UV-schade. Krachtige antioxidanten en anti-aging ingrediënten ondersteunen de celvernieuwing, verstevigen de verslapte huid en bevorderen een gezonde bloedcirculatie.

Peeling

Bio Active Care by Mineral Care Facial Peeling

De Facial Peeling van de Bio Active Care by Mineral Care-lijn verwijdert dode huidcellen op een milde, maar effectieve wijze en laat de gezichtshuid perfect glad en zijdezacht aanvoelen. De parabeenvrije formule bevat naast Argireline® tevens jojoba, tijm- en vlinderstruikbladextract voor een revitaliserende en zuiverende werking. De verfijnde rozengeur van deze peeling maakt het gebruik ervan tot een multizintuiglijke ervaring.

De Peeling is een van een fijne structuur. Geen zichtbare korrels, die ik wel verwacht had. Je ervaart een lotion, met de werking van een peeling. Dat is even wennen! 

Peeling2

Maak je gezicht nat/vochtig en masseer het in. Direct voel je de peeling zijn werk doen en beginnen je wangen wat te gloeien.

 [fruitful_ibox_row]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”Met peeling”]Peeling4[/fruitful_ibox] [fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”Na de Peeling” last=”true”]Peeling5[/fruitful_ibox][/fruitful_ibox_row]Mijn huid voelt direct gladder aan, zacht en ik mag wel spreken van herboren.

let op! Het kan zijn dat je huid de volgende dag wat velletjes laat zien (in mijn geval) dit kan natuurlijk, vind ik ook wel logisch, gebeuren. Ik kreeg gewoon een nieuw jasje! Een goede vocht in brengende dagcrème is aan te raden de volgende dag.

 Bio Active Care by Mineral Care Contouring Face & Eye Serum

 Mineral Care Bio Active Care Contouring Face & Eye Serum

Het Bio Active by Mineral Care Contouring Face & Eye Serum is een krachtig geconcentreerd serum dat speciaal is ontwikkeld om de gezichtshuid en de tere huid rondom de ogen en mond te herstellen. De antioxidantrijke formule is ontwikkeld om rimpels te verminderen en de teint zichtbaar te verbeteren. Het serum heeft een lichte textuur en is verrijkt met Argireline®, hyaluronzuur, hamamelisextract, groene thee, borago-extract, allantoïne, vlinderstruikbladextract, soja-enzymen, tijm- en rijstzemelextracten. Wallen en donkere kringen rondom de ogen worden verminderd. Het serum werkt tevens als een instant mini-facelift en zorgt voor een zichtbaar stevigere en jongere huid.

Serum2

Het serum brengt prettig aan. Het is goed te verdelen. Mijn huid nam het meteen op na de peeling en het leek erop dat ik deze dorstige huid niet kon voeden.

Serum1

Twee keer per dag aanbrengen word aangeraden, zodat je huid in de ochtend en avond een heerlijke boost krijgt. Mijn huid was op het moment van testen al erg ontdaan door een domme actie van mijzelf. Een allergie en uiteindelijk zo schraal dat ik eerst dacht dit ga ik niet testen nu, achteraf zo blij dat ik dit wel gedaan heb. Na twee dagen knapte mijn huid echt op!
Tijdens het aanbrengen merk je direct de werking, kloppende bewegingen zorgen voor een heerlijke massage, die er voor zorgen dat de huid je serum goed kan opnemen.
Ook de minuscule rimpels rondom mijn mond, ervoer ik als minder aanwezig. 

Serum3

Distributie, meer informatie en verkoopprijzen:

De Bio Active Care by Mineral Care-producten zijn verkrijgbaar bij de professionele schoonheidsspecialist en via de webshop van Mineral Skin Cosmetics.
Voor meer informatie is er de website met webshop: www.mineralskincosmetics.nl

De prijzen liggen in een hogere prijsklasse, echter ik moet zeggen dat ik zo overtuigd ben van deze, voor mijn nieuwe huidverzorgingslijn, dat ik ze toch wil aanraden!

  • Bio Active Care by Mineral Care Face Peeling  € 32,95/100 ml.
  • Bio Active Care by Mineral Care Contouring Face & Eye Serum  € 49,50/35 ml.

Verkrijgbaar vanaf heden.

 

Producten zijn mij ter review aangeboden.
Ik schrijf een eerlijk artikel, zoals ik het ervaren heb.

16 thoughts on “Bio Active by Mineral Care | review Serum & Peeling

  1. Ik vind vooral de Face & Eye Serum super fijn spul! Alleen worden de rimpels rondom mijn mond niet echt minder. Heeft iemand van jullie eigenlijk ervaring met botox of fillers?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s