Oriflame Giordani | Lip pencil & Lipstick | Violet Dawn | Beige Suede

Ik heb nog steeds een “me so happy” gevoel in mijn buik sinds ik de Oriflame producten ontving. Ik zag ze overal voorbij komen en wist dat dit een heel hoog ‘hebbe, hebbe, hebbe’ gehalte onder vele dames zou hebben!

Promo-Instagram

Vandaag laat ik jullie mijn twee lipsticks zien en twee lip pencils die ik ter review opgestuurd kreeg.

Lip Pencil

[fruitful_dbox]

NIEUW! Oriflame Giordani Gold Lip Pencils

Oriflame Giordani Gold Lip Pencil is een luxe, crèmige lippotlood dat een hydraterend aminozuur bevat. Het zijdezachte potlood laat zich eenvoudig en vloeiend aanbrengen, voor een comfortabel en langhoudend kleurresultaat. Met het handige lipkwastje aan het uiteinde kan een bijpassende lipstick perfect worden aangebracht. Verkrijgbaar in de kleuren Nude, Coral, Rose, Pink en Red.

[/fruitful_dbox]

Pencil2a

Vroeger maakte ik al gebruik van een lip pencil. Het was toen een hit. Even is het weggeweest uit make-up land en ik ben erg blij dat dit weer een ‘hot’ item is. Nu kan ik weer een mooie strakke lijn om mijn lippen tekenen en dit invullen met een prachtige lipstick.

Het heeft nog een voordeel, dat je het ook als basis onder jouw lipstick kunt aanbrengen, welke er voor zorgt dat het langer je lipstick mooi houdt.

Pencil3

Ik kreeg twee kleuren uit de serie Nude en Pink.
In eerste instantie dacht ik dat Nude echt niks voor mij zou zijn, maar soms kun je je gruwelijk vergissen. Ondanks dat ik huiverig was voor het resultaat, begon ik met goede moed aan de test. Want alleen al de mooie potloodjes zijn het uitpakken waard.

Pencil4

De roze Pink is niet heel fel, dat valt me reuze mee, dat dacht ik wel. En de Nude komt bruiner over dan dat ik verwacht had. Okay dit is op mijn blanke huid en je moet je voorstellen dat lippen een warmere rode kleur hebben dat het resultaat tien keer anders overkomt. Dus is een swatch in de winkel op je hand eigenlijk een bedrog hoe het uiteindelijk op je lippen eruit ziet.

Pencil5

Kijk eens, die nude… wauw! Wat mooi en de pink doet het ook heel goed op mijn kleur lippen. Ja ze zijn wat droog (lees ik heb de laatste tijd mijn lippen verwaarloosd) en dus ga ik vanaf vanavond even weer trouw smeren.

Maar je ziet dat het ook hele mooie producten zijn om zo op je lippen als een matte lipstick look aan te brengen.

[fruitful_ibox_row]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”Kwastje”]kwastje[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”Verzachten” last=”true”]kwastje2[/fruitful_ibox][/fruitful_ibox_row]Er zit dus ook nog (wat prettig) een kwastje aan je lip pencil, waarmee je je lip lijntje nog kunt verzachten. Of je lipstick kunt aanbrengen, wat je zelf het prettigste vind.

Oriflame Giordani Gold Lip Pencil € 14,00/1,6 g.

Lipstick

[fruitful_dbox]

NIEUW! Oriflame Giordani Gold Jewel Lipstick in vijf nieuwe kleuren

De Oriflame Giordani Gold Jewel Lipstick Collectie is nu uitgebreid met 5 prachtige nieuwe kleuren, te weten Beige Suede, Pink Delicacy, Frosted Rose, Violet Dawn en Red Attraction. De kasjmierzachte formule, intense kleur, crèmige, hydraterende finish en langhoudende medium dekking maken deze lipstick een genot om te dragen. Gepresenteerd in een goudkleurige, decoratieve verpakking vormt deze een sieraad in elke handtas!

[/fruitful_dbox]Lipsticks-Promo

Oooooooooh,… juweeltjes zijn het!
Ja echt… je zou ze zo kunnen dragen als sieraad om je hals. Zodra je het kleine doosje openmaakt, weet ik zeker dat jouw hartje ook een sprongetje maakt.
En ook al hou je net als mijzelf niet zo van goud,… dit is echt serieus een ‘berg beklimmen, buiten adem zijn en bijna van je stokje gaan’ gevoel.

[fruitful_ibox_row]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”Beige Suede”]LipstickR[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”Violet Dawn” last=”true”]LipstickP[/fruitful_ibox][/fruitful_ibox_row]Heb jij nu ook kippevel? Ik wel hoor…

Wat een mooie kleuren. En ja die paarse is helemaal in Sonja stijl. En je zult het niet geloven, maar ondertussen heb ik de nude (Beige Suede) al 3 keer gebruikt. Ja serieus, ik had dit nooit verwacht dat dit zo sjiek bij mij zou staan.

[fruitful_ibox_row]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=””]Nude[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”” last=”true”]Paars[/fruitful_ibox][/fruitful_ibox_row]Ik moest de Violet Dawn foto’s opnieuw doen,… op zich baalde ik van de prachtige foto’s die ik gemaakt had, maar er was dus een haartje van het lip pencil blijven hangen en dat had ik dus niet opgemerkt. Geen straf om alles een dag later opnieuwe te moeten doen, want ik draag deze lipsticks heel graag.
Ze zijn romig en brengen heel prettig aan. Blijven goed zitten (als je je lip pencil als basis gebruikt). Natuurlijk mag je je lipstick bij werken, zoals je dat van ieder andere gewend bent.

Oriflame Giordani Gold Jewel Lipstick € 18,00/ 4 g.

Deze producten staan nu te pronken op mijn recent gemaakt make-up tafeltje en ik voel me als een prinsesje!

Wat vind jij van deze nieuwe Oriflame Giordani Gold producten?

Hand2

 

 

9 thoughts on “Oriflame Giordani | Lip pencil & Lipstick | Violet Dawn | Beige Suede

  1. Ik had ze al veel voorbij zien komen maar was ook erg benieuwd naar Sonja’s fotowonder ervaring! Die roze vind ik erg mooi bij je staan. Volgens mij is dat echt een Sonjakleur!

  2. Wat een prachtige kleuren! Staan je goed en Ohhh zou ook zo blij als een prinsesje zijn als ik dit opgestuurd zou krijgen. Geniet er van! Ps Pink potlood staat vast mooi bij MAC fusion pink;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s