NYC | BB Radiance | Smooth Skin

Een neus poederen is altijd bij mij nodig, ik heb een glimneusje.
En losse poeder, daar ben ik echt een kluns in en die wil ik niet eens proberen meer, het valt bij mij altijd om en het ligt in een mum van tijd in de kliko.

Recent had NYC bij de Trekpleister geloof ik een 2 voor 5,- actie in de make-up en dan blijf ik even bij dit schap staan! Binnenkort wat langer want er komt een nieuwe collectie aan!
I need!

Promo

 

001 Naturally Beige

Ik koos voor een van de lichtere kleuren, omdat ik niet getint ben en echt heel wit (met rode blos). De doosjes zitten dicht en de tester was er nog niet, dus even op de gok meenemen.

F1

Het heeft een sponsjes in de verpakking zitten,  maar ik heb daar niet zo’n fijne ervaringen mee, echter ik ben niet flauw en test altijd het product zoals de fabrikant het aanlevert, tenslotte stoppen ze die dingen er niet voor niets in!

NYC-F3

Goed, sponsje check! Nu de kleur bekijken en ik zie dat dit al een rode kleurtoon heeft. Ai als dat maar niet te bruin is voor mijn gele ondertoon huidje!

NYC-F2

Op zich ziet het product er netjes uit en is er zog besteed aan dit budget product.Een spiegeltje (hallo broek van Sonja)… vind ik zelf erg prettig als ik dit mee zou nemen in een tas. Nu maak ik mij meestal 1 keer op en de rest zie ik wel waar het stand op het einde van de dag. Echter een feestje dan wil ik tip toppen! En gaat het mee in de tas!

Swatchen

[fruitful_dbox] Voor een egale en matte teint, de hele dag lang, gebruik je het NYC Smooth Skin 1 Naturally Beige BB Poeder. Het poeder is gemakkelijk aan te brengen, camoufleert glimmende plekjes en maakt lijntjes en oneffenheden minder zichtbaar. [/fruitful_dbox]

Dan nu het testje,… nou vind ik die arm foto’s altijd heel tof en ziet er leuk uit op je arm, maar in werkelijkheid op je snoet met een totaal andere huidtint en structuur kun je dan nog wel eens voor verrassingen komen te staan. Maar goed, ik blog en doe prettig mee!

NYC-F4

Zie je nou ook hoe wit ik ben? Echt een losgelaten melkfles uit het zuiden (dus wel temperamentvol)!

De tint lijkt op mijn hand de plank echt mis te slaan en ik raak in een versnelde stroomversnelling, waar ik oude besjes zie met hun gebruinde gezichten en spierwitte kippenhalsjes… kakelend over het weer achter de rollator!

Of wat dacht je hier van?

5473

 

Nou,… genoeg denkbeeldige plaatjes we gaan het testen op mijn gezicht!

Voor-Na

Dit ziet er toch nog niet zo gek uit. En ik heb tijdens mijn periode altijd wat meer rode vlekken dus daar even niet naar kijkend, vind ik het reuze meevallen en ik slaak een zucht van verlichting!

Hoe komt dit? Ik heb het sponsjes niet gebruikt en heb een grote poederkwast gepakt. En deze door de poeder gedraaid en zo op mijn snoet aangebracht!

Veel beter!

Soms moet je dus gewoon buiten de lijntjes kleuren om jouw eigen weg/draai te vinden in een product.

Kruidvat/Trekpleister | 3,99

Hand2

 

20 thoughts on “NYC | BB Radiance | Smooth Skin

  1. NYC heeft idd soms best leuk spul en dit ziet er niet verkeerd uit! Ik ben fan van hun BBcream, was laatst ook twee voor vijf euro. Draag hem vandaag ook. Ook een aanrader!

  2. Dat is een mooi resultaat. Trekpleister heeft nu een 1+1 aanbieding die geldt voor make-up, dus ik ga er snel naartoe om in ieder geval deze poederdoos te halen.
    Fijne review!

  3. Hahhaha!! xD Leuk artikel weer. *ligt in een deuk* Wat kun je toch heerlijk schrijven. 😀 Ik gebruik ook compact powder. En dan een primer eronder en het blijft net zo goed zitten als BBcreme en/of foundation. Mijn favoriet is de compact powder van Rimmel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s