Smooth Summer | LYCON SPA Essentials™ Anti Bump Foaming Gel

Persbericht!

image001

Met LYCON Waxing en de nieuwe LYCON SPA Essentials™ Anti Bump Foaming Gel

De zomer komt in zicht! Voor gegarandeerd perfect en langdurig glad en haarvrij genieten van zon, zee en strand, heeft LYCON Waxing diverse effectieve waxproducten voor vrouwen en mannen voor o.a. het professioneel waxen van de bikinilijn en oksels en het ontharen van de rug en borstpartij. Nieuw binnen de LYCON Spa Essentials-lijn is een mild schuimende wasgel, die ingroeiende haartjes en irritaties na het waxen helpt voorkomen.

kit-1

LYCON is wereldwijd marktleider op het gebied van professionele waxproducten en dito after care dankzij o.a. haar Spa Essentials-lijn. Alle LYCON Waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen en bijenwas. De toevoeging van heerlijke ruikende, natuurlijke aromatische oliën zorgt ervoor, dat de formules tijdens het waxen verzorgende eigenschappen hebben voor de huid en dat ze onweerstaanbaar ruiken naar o.a. vanille, sprankelende rode bessen en… zelfs pure chocola!

LYCON Waxing, langdurig glad en haarvrij voor hem en haar

Dankzij de professionele waxmethodes met o.a. de LYCON Lycojet Waxen, welke worden uitgevoerd in de salons van de LYCON Waxing Professionals, kunnen ongewenste haartjes bij o.a. bikinilijn, oksels, het torso en de rug van mannen reeds vanaf een haarlengte van 1 mm worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid Dit alles bovendien reeds op hele lage temperaturen. Het haar blijft weken lang weg en de huid voelt perfect glad en schoon aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

Benen8

De unieke eigenschappen van alle professionele LYCON Waxen: * Waxen reeds mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm! * Ruime keuze uit verschillende soorten waxen * Nagenoeg pijnloze waxbehandelingen voor zowel vrouwen als mannen * De waxen worden aangebracht op lage temperaturen * Zacht voor de huid, zonder roodheid of irritaties achteraf * Trendy uitstraling * Effectief waxen combineren met een gevoel van wellness, dankzij onweerstaanbare aromatische geurbelevingen voor hem en haar! * LYCON Waxing Professionals met salons door heel Nederland.

Lycon-Anti-Bump-Foaming-Gel

NIEUW: LYCON Spa Essentials™
Anti Bump Foaming Gel

De nieuwe Lycon Spa Essentials™ Anti Bump Foaming Gel werkt heel effectief tegen ingroeiende haartjes en irritaties. De milde formule op basis van tea tree oil, arnica en calendula kalmeert en bestrijdt opkomende pukkeltjes op het lichaam (en gezicht). De wasgel beschermt de pH-waarde van de huid en zorgt voor een perfect schone, zachte en gladde huid. Deze wasgel is ideaal om thuis te gebruiken na waxbehandelingen.

De LYCON-waxproducten en LYCON SPA Essentials-producten worden op de markt gebracht door Smooth & Co uit Amersfoort.
De LYCON-waxbehandelingen zijn te boeken bij de LYCON Waxing Professionals. Zij verkopen tevens de LYCON SPA Essentials-producten.

Voor meer informatie en gerichte adressen van LYCON Waxing Professionals per provincie, kan contact worden opgenomen met Smooth & Co via telefoonnummer: 033-2600100.

Voor algemene informatie is er de website: http://www.smoothandco.nl

Verkoopprijzen:

* LYCON Treatment Vanaf ca. € 22,50
* LYCON SPA Essentials™ Anti Bump Foaming Gel € 26,50/250 ml.

– einde persbericht –

2 thoughts on “Smooth Summer | LYCON SPA Essentials™ Anti Bump Foaming Gel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s