Ms Sparkle | Cypress & Cognac | Swatch + Nailart

Ms-Sparkle

Een heeeeeeeeeeeele tijd geleden bestelde ik mijn eerste lakken bij Ms. Sparkle in haar Etsy Shop, welke ook nog eens deze week 1 jaar bestaat!
En daar kreeg ik als presentje twee mini flesjes bij. De It’s a Boy heb ik al voor jullie gereviewd, dat was de andere verrassing.

Cypress & Cognac

Jullie weten dat ik niet van groen houdt en ook niet een fan ben van goudtintjes en toch gaf ik deze op als voorkeur. En waarom? Tjemineeee ik denk dat mijn fantasie op hol is geslagen en ik daar opeens een sprookjes bos zag met een bosnimph en zo… kan toch?
In ieder geval werd ik gelokt, door gezang en door bovennatuurlijke krachten en daar zit je dan met een lakje dat door Ms. Sparkle werd toegestuurd.

Ms-Sparkle2

Het heeft iets heel aparts, het shift naar goud, groen en rood koper. In de lak zie ik stukjes groene flakies (zo noemen ze stukjes glitter die geen vorm hebben). Dit brengt me tot de bladeren van een poison ivy en ook dit is weer een fantasy figuur (vrouwelijke schurk).
Kortom deze lak past best wel bij mij zonder dat ik het wist! Een Cognacje op zijn tijd… wel een hele goede nemen hoor, want anders proef je bocht! Toen ik vroeg naar de naam, viel pas bij mij de dingdong naar de kleur rood, niet koper, maar het warme (als je doorslikt dan voel je die door je buik branden) cognac!

Ms-Sparkle5

Het is een topper die je het beste (voor het mooiste resultaat) over een zwarte lak lakt. Ik heb hier onder een lak van Sinful Colors.
En draag GEEN TOP COAT!

Ms-Sparkle6

Ik lakte op mijn nagels twee laagjes en de lak laat zich prettig lakken ondanks dat ik het best eng vond om zo’n klein flesje van 5 ml vast te houden (lomp persoon) ging het allemaal perfect. De Flakes komen ook prettig op de nagel en wil je meer verdelen dan zul je ze even moeten positioneren, maar dat vond ik zelf niet eens nodig!

Nailarten

Ik wilde op deze lak een snelle en simpele nailart maken die ik al lang een keer wilde uitproberen, dus dit is een test fase…

Ms-Sparkle7

Claudia (nagellak vriendin, waar ik zoveel leuke tips van krijg) adviseerde mij ipv liquid toelie uit den vreemden (maak ff geen reclame)  deze Liquid Masking Film van Talens (bij de hobbywinkel te koop voor 7,95) te proberen bij nailarts. En ik heb het al een paar keer geprobeerd en het werkt FANTASTISCH!

Ms-Sparkle8

Deze rondjes die je normaal gebruikt om gaatjes te verstevigen in ringbands plakte ik op mijn tips.

Ms-Sparkle9

En met een stempel stempelde ik een roospatroon op mijn nagels. Je ziet dat het stickertje ervoor gezorgd heeft dat ik een halfmoon achtige uitsparing heb gehouden.

Ms-Sparkle10

Je trekt nu de Masking film eraf en nu is het een fluitje van een cent om je nagels schoon te maken (wat moet ik nog schoonmaken?).

Een steentje erop en klaar is Sonja met de nailart! Ik vind het patroon niet goed gekozen, maar verder is het en geslaagde eerste probeersel en ga ik met een ander patroon nog aan de slag dat beter geschikt is voor deze nailart!

Ondertussen heb ik weer een nieuw lak besteld bij Ms Sparkle (ik heb mijn nailpolish goeroe gevonden) en die laat ik binnenkort zien!

Hand2

11 thoughts on “Ms Sparkle | Cypress & Cognac | Swatch + Nailart

  1. Ik had wel verwacht wat meer de cognac kleur te zien op je nagels, die zie je wel goed in het flesje. Maar voor de rest vind ik het een erg mooie kleur. 😀 Verrassing verrassing. Hihih.
    Ik snap dat je het patroon niet helemaal geslaagd vindt, het is nu wat lastig te zien dat het roosjes zijn. Maar voor de rest vind ik het idee wel heel leuk en mooi gelukt!

  2. Schitterend. En ondanks dat ik nu de liquid latex heb ben ik toch nieuwsgierig naar de liquis masking film. Ziet er een beetje hetzelfde uit als liquid latex. Je nailart is wederom weer goed gelukt! 😉 Xxx

  3. Wat een aparte nail art, al moet ik wel een klein beetje wennen aan de ietwat extreme glans die over de groene lak heen hangt….Ik had meer verwacht dat hij iets meer koperkleurig getint was en zou deze kleur zelf niet zo snel dragen, Wel Is het anders dan andere lakken en dat spreekt mij toch wel weer heel erg aan..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s