Schwarzkopf | Ultime Biotin+ Volume

141111_teaser_styliste_ultime_660x400

DUBBEL VOLUME. DUBBEL WOW.

[fruitful_dbox]STYLISTE ULTÎME BIOTIN+ VOLUME: Dit product bevat biotine, een krachtige vitamine die bekend staat om zijn doeltreffende eigenschappen voor het haar. Voor dubbel zo veel volume gedurende 48 uur*. [/fruitful_dbox]

Dat ik niet gezegd ben met een volle bos, weelderig en zwierend op mijn bol moge ondertussen duidelijk zijn en vandaar dat ik mijn lange haren verruilde voor wederom een kort koppie! Dat je wat mist aan haar, ach dat vind ik niet erg. Mijn schoonheid zit van binnen en daar kan een volle bos haar niet tegenop*!

Al eerder reviewde ik van deze lijn een Shampoo & Conditioner, welke mij zeer goed zijn bevallen! Daarom was ik recent (al weer drie weken geleden) blij verrast dat er nu ook stylings producten op de markt zijn gekomen!

Ik kocht voor jullie de Biotin + Volume Soufflé en de Volume Powder Spray bij het Kruidvat.
Dit was toen in een aanbieding en dan laat ik dit nieuws niet aan mijn neus voorbij gaan!

Promo

Biotin+ Volume Soufflé

  • lichte soufflé textuur
  • geeft volume & textuur voor volumineuze stijlen
  • extra volume bij de haaraanzet
  • maakt het haar niet zwaar

Souffle2

Het ziet er om op te vreten zo lekker uit, je zou bijna denken dat je ipv een haar stylings product een toetje van Mona in je handen hebt. Ooooooh ik moest mij erg in de hand houden om niet eraan te likken!

[fruitful_ibox_row]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=””]Souffle4[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”” last=”true”]Souffle3[/fruitful_ibox][/fruitful_ibox_row]Het product laat zich makkelijk aanbrengen en ik was bang voor witte waasjes, maar als je het goed bij de haar aanzet verdeeld, dan merk je direct dat het je haar omhoog lift.
Ook merkte ik dat mijn haar niet vettig of klef werd. Dus een luchtige look!

Biotin+ Volume Powder Spray

  • voor onmiddellijk volume bij de haaraanzet
  • gewichtloze formule voor onmiddellijk volume & verfrissing

Spray2

Ik heb al eens eerder van die poeder geprobeerd die je bij je haar inzet verdeeld en dat je dan meer volume krijgt (Balea) Dat was een strooibusje, dus is net als een droogshampoo te gebruiken spray.

[fruitful_ibox_row]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=””]Spray4[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”” last=”true”]Spray3[/fruitful_ibox][/fruitful_ibox_row]Nou naar mijn idee hadden ze het gewoon ook droogshampoo mogen noemen, maar dat was denk ik niet FANCY genoeg. Echter het is gewoon ook weer een witte poeder die met volle kracht uit je spuitbus komt! En nee dit is geen drugs! Tja dat denk ik meteen als ik wit poeder ergens lees!

Look1

Mijn haar ziet er in ieder geval beter uit, met veel meer volume en dat is toch wel een hele leuke en prettige ervaring dat een product doet wat het beloofd!
Klein nadeel is toch wel de spray dat dit een blonderingseffect op donker haar heeft. Wat ik dan doe is het haar goed ‘wassen’ dus woelen met je handen door het haar.
Dan verdwijnt dit en heb je weer je normale haarkleur.

Volume

Kijk en dan is Beppy weer Happy met haar pittige bos.

Ik ben erg verrast weer dat Schwarzkopf deze Styliste Ultîme producten op de markt heeft gebracht. Een product dat in het gemiddelde segment ligt qua prijzen, want goedkoop is het niet (vergeleken bij de 0,80 gelpot).
Gelukkig ga en hoef ik niet elke dag spik en span de deur uit anders kostte dit mijn een vermogen elke maand.

Kruidvat | 5,99 (Biotin+ Volume Soufflé)
Kruidvat | 5,99 (Biotin+ Volume Mousse)

Hand2

 

 

14 thoughts on “Schwarzkopf | Ultime Biotin+ Volume

  1. Je haar zit echt leuk! Heerlijk zo’n wilde coupe. 😀
    Helaas denk ik niet dat het wat voor mij is. En ik doe dus elke dag mijn haar, als ik 1 dag mijn haar niet doe dan heb ik de volgende dag een bad hair day en is het futloos en stijl. Mijn producten zijn rond dezelfde prijs als jouw gereviewde producten, gelukkig wel vaak in de aanbieding en dan sla ik in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s