W7 | Lip paint & Get glossed review

Soms,… soms heb ik ook even een hallelujaaaaaaah momentje!
Vooral als je de kans krijgt om naar Uden of Helmond te rijden en de Big Bazar te bezoeken (ik vegis mij altijd in Bazar of Bazaar)… en een maand geleden al weer waren wij even samen er op uit (man en ik) en daar dook ik natuurlijk als een idioot die winkel binnen!

Promo

Ik stapte vrolijk naar de kassa met twee nieuwe lip producten!
Tralalalalaaaaah! Of het iets voor de 40-plusvrouw is dat gaan we nu bekijken!

W7 Lip Paint | Naughty

Okay,…  paint, tube en een kloddertje rood hier!
Dat is wat mij meteen opvalt, geen applicator maar gewoon uit een tubetje komt dus je lipspul!

Lippaint1

Het is dat ik niet in een horrorshow werk, maar dit lijkt bijna wel op vers bloed.
Ik heb ook geen vampier nijgingen en dus ga ik het maar eens gebruiken.

[fruitful_dbox]De Lip Paint van W7 is een super gepigmenteerde lipgloss/lipstick met een intense kleur. Lichtgewicht en lang houdbaar op de lippen, met een vleugje mintgeur![/fruitful_dbox]

W7 Get Glossed | Daydream

De get glossed ziet er naar mijn mening iets meer uit als een lipproduct en gelukkig zit hier dan wel een applicator aan.

Glossed1

Ik heb al gelijk een favoriet… mede door de handigheid van aanbrengen en het onsmakelijke idee dat ik bij de rode paint heb.

[fruitful_dbox]Met deze fijne lipgloss van W7 geef je je lippen een mooie, dekkende kleur. [/fruitful_dbox]

Swatching

Okay Son, niet zaniken en je bent een blogster en dan weet je dat je soms dingen gaat testen die tegen je gevoel indruisen!

swatch

Beide zijn erg glimmend van kwaliteit, dat is bij een gloss natuurlijk wel te verwachten. De paint is ook aardig glim en brengt met een wattenstaafje goed aan (bij gebrek aan wat anders).

Ik geloof dat ik ergens las dat deze lippaints dupes ergens van zijn. Nou kan ik daar niet over meepraten, want ik heb die Too Faced nog nooit geprobeerd.

The look of my lips!

Nou daar gaan we dan… en ik vind het heel spannend om deze lipsticks te gaan proberen.
Vooral die paint… kuch (mijn moeder zij altijd als iemand te rode lippen had: ‘kijk kind die mevrouw heeft een konijn de nek afgebeten”. En ik als klein meisje kreeg dat te horen, nu heeft mijn moeder soms ook een lugubere humor hoor, maar ja ik was nogal een goed gelovig meisje… en nu denk ik als mijn mama deze foto ziet ze in haar hoofd die zin opzegt.

Lippaint2

Ja… rood is mooi hoor, dat zeer zeker! Maar zoals bloed kruipt waar het niet gaan kan, kruipt deze lippaint mij iets te veel in de rimpeltjes!
Dit had ik natuurlijk vooral kunnen oplossen door een potloodje te gebruiken.
Vind ik het mooi? kleur wel, product zelf… mwah, nee eigenlijk niet ik vind het voor mij echt helemaal niks! Dus Kliko momentje!
Daarbij stained deze lippaint als een wasco op een stuk papier en dus moet je dit eraf schrobben tot de vellen er onderhand af hangen… of een watje met ‘oogmakeupremover’ dat kan ook die hielp bij mij ontzettend goed!

Glossed2

De get glossed vind ik heel erg mooi en ik ben hier heel blij mee, ook de kleur op mijn natuurlijke al wat roder gekleurde lippen komt prachtig uit.
Dit is een houdertje, die ga ik voor in mijn bakje zetten! Het voelt niet vervelend aan en ik meen bijna dat mijn lippen voller aanvoelen (optisch gevoel is bedrog… maar joh kan mij het wat schelen ik voel me sexy).

Het kost je geen drol hoor, dat scheelt en al ga je soms de mist in, ik ga niet uit, drink in het weekend me zelf niet zat en ach ik koop af en toe een make-uppie dat wel eens verkeerd uitvalt, maar zo houden we de economie weer draaiende!

Big Bazar | 0,99 per stuk!

Welke vind jij het mooiste?

Hand2

12 thoughts on “W7 | Lip paint & Get glossed review

  1. Ghihihi een konijn de nek afgebeten? Ik vind ze beide wel mooi staan hoor! Ook de rode! En ach voor die €0,99 kan je er nog eens een missertje tussen hebben, niet dan! Mijn lippaint bevalt me wel, ligt toch misschien aan de kleur. Heb niet dat het zo staint bij mij en is er wel goed af te krijgen. Zo zie je maar weer hoe het kan verschillen 😉 Xxx

  2. Wat zijn ze leuk!
    Ik vind ze allebei de moeite waard, zeker voor zo een ienie minie prijsje. Haha nu vergeet ik nooit meer dat bloederige verhaal. Als ik rode lipstick op doe…dan denk ik er ook vast aan. Horrorrrr 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s