Nagelsbijten? HUUUU STOP! Er is hulp onderweg! | RAYLEX

RAYLEX: GRAPEFRUIT EN SMARTPHONE TEGEN NAGELBIJTEN

VINGERS IN DE MOND IS SLECHT VOOR JE IMAGO Je doet het als je stress hebt. Als je je verveelt, je onzeker voelt of bang bent. Zonder nadenken. En je kent alle trucs om je vingers te verstoppen. Nagelbijten is nou niet bepaald iets om trots op te zijn. Kleine troost: je bent niet de enige.

Promo

Uit recent Europees onderzoek van bureau Ipsos blijkt dat 42% van de jongeren tussen 21 en 25 de vingers maar moeilijk uit de mond kan houden. Stoere chick of hippie meisje, rudeboy of hipster – bijters komen in alle stijlen.

Wat ze gemeen hebben? Ze willen ervan af! Gelukkig is er nu Raylex®.

Deze combinatiemethode zet twee hippe tools in om er nu echt mee te stoppen. Met de Raylex pen geef je de nagels een bittere grapefruitsmaak, zodat wat je vroeger deed om tot rust te komen nu een nare bijsmaak krijgt.

[fruitful_ibox_row]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=””]info-app-large-nl_0[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”de APP” last=”true”]

En dan is er de Raylex App, die helpt met positieve berichtjes, tips en weetjes.

Een nagelbijter? Relax, je leert het zo af met Raylex! Ben je of ken je er een? Iedereen kent wel een nagelbijter, of misschien ben je er zelf wel een.

[/fruitful_ibox][/fruitful_ibox_row]

 

Uit de studie van Ipsos onder 1.000 personen blijkt in elk geval dat er behoorlijk wat mensen op de vingers knagen, kluiven en knabbelen. Jongeren spannen de kroon met 42% – bijna de helft van alle ondervraagden tussen de 21 en 25. Met 46% bijten mannen net wat vaker dan vrouwen (39%). Het overgrote deel van de nagelbijters (81%) wil er graag vanaf en dat is niet zo vreemd. Bijna 9 van de 10 ondervraagden vindt het onhygiënisch2. Daarnaast associeert 75% van de jongeren nagelbijten met onzekerheid, 64% geeft toe er zelf zenuwachtig van te worden. Niet bepaald hoe je over wilt komen bij een eerste date, een nieuwe opleiding of een sollicitatiegesprek…

Perfecte combinatie

Raylex1

Met de hippe pen kun je het gemakkelijk aanbrengen en anders dan de bekende bittere nagellakjes dringt Raylex in de nagel door, zodat de grapefruitsmaak lang behouden blijft. Zo wordt de bijtreflex doorbroken en een onbewuste gewoonte bewust gemaakt.

Raylex2

Voor de motivatie is er de speciaal ontwikkelde Raylex App die helpt met tips, leuke weetjes en opvolging. De Raylex-methode is een combinatie van aversietherapie en gedragstherapie. Afkeer – of aversie – wordt gekoppeld aan iets wat vroeger bevrediging gaf. Gedrag is nauwelijks te veranderen door straffen, een positieve benadering heeft wel effect. En dat blijkt: 91% van de Raylex gebruikers is al na zeven dagen gestopt! Raylex App Nagelbijten en je imago Het is niet gek dat nagelbijters ermee willen stoppen.

Nagelbijten en afgekloven vingers roepen namelijk nogal wat negatieve associaties op, zo weet ook psycholoog en persoonlijkheidsexpert Jochen Roef: “Ik vind het schokkend dat bijna de helft van de jongeren met afgekloven vingers rondloopt! Lichaamstaal is ontzettend belangrijk en nagelbijten kan op een negatieve manier worden geïnterpreteerd. Het wordt vaak gezien als een uiting van onzekerheid of als een teken dat iemand iets te verbergen heeft. Daarnaast kan het behoorlijk kinderlijk overkomen als je steeds met je vingers in je mond zit en knappen veel mensen af op onverzorgde handen. Kortom: nagelbijten is slecht voor je imago!”

[fruitful_sep]Annique heeft het getest!

Als je al 18 jaar nagelbijter bent, geloof je niet dat je ooit die dag zult bereiken dat je mooie lange nagels van jezelf hebt. Meerdere malen heb ik geprobeerd te stoppen, maar nooit met succes. Eindelijk heb ik deze mijlpaal wel kunnen bereiken dankzij de Raylex pen. Een challenge van 18 dagen heeft ervoor gezorgd dat ik van mijn bad habit af ben. Het werkt ontzettend makkelijk: met een stift zet je twee keer per dag een dun lijntje op het randje van je nagel waar je op bijt. Het goedje ruikt naar eucalyptus en is onzichtbaar op je nagels, waardoor mannen het ook kunnen gebruiken. Al snel na de eerste keer dat ik het had opgedaan ging ik de fout in: ik proefde de ongelooflijk bittere, vieze smaak. Dat leer je snel af! De Raylex app stuurt je twee keer per dag een herinnering zodat je niet vergeet het goedje aan te brengen. Ook is er elke dag een nieuwe tip beschikbaar en een vies weetje, waardoor het makkelijker wordt gemaakt om van je nagels af te blijven. Aan het eind van de dag wordt de vraag gesteld of je hebt gebeten of niet, waardoor er een kalender wordt bijgehouden en je de vooruitgang goed kunt zien. Erg fijn om het overzicht te houden. Wat ook een prettige bijkomstigheid is, is dat het goedje er ook voor zorgt dat je nagels steviger worden. Afbijten wordt dus sowieso lastiger.
Een klein nadeeltje: met je handen eten is er niet meer bij. Alles wat je aanraakt, neemt lichtelijk de vieze smaak van de Raylex over. De smaak blijft ongeveer een half uur in je mond hangen.
De voordelen wegen zeker op tegen de nadelen! Ik ben blij met mijn mooie nagels en het is echt zo dat een gewoonte af te leren is. Ook zonder de pen blijf ik nu van mijn nagels af!

[fruitful_ibox_row]
[fruitful_ibox column=”ffs-three-one” title=”Start”]image4[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-three-one” title=”Na 1 week”]image1[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-three-one” title=”Ex-bijtster” last=”true”]image2[/fruitful_ibox]
[/fruitful_ibox_row]

Prijs en verkrijgbaarheid

Raylex is uitsluitend verkrijgbaar bij drogisterij en apotheek voor de verkoopadviesprijs van €18,95. De bijbehorende Raylex App is gratis te downloaden. Om definitief van het nagelbijten af te komen wordt geadviseerd de behandeling minstens 18 dagen vol te houden.

Over Raylex

Raylex wordt op de markt gebracht door farmaceutisch productontwikkelaar Oystershell Laboratories in Gent. Het bedrijf is gespecialiseerd in innovatieve gezondheidsproducten en heeft als missie wetenschappelijke vooruitgang te combineren met grotere klanttevredenheid. Raylex is een product dat perfect past binnen dit kader. Uit onderzoek
blijkt namelijk dat aversietherapie en gedragstherapie tot het grootste succes leiden onder nagelbijters. Daarom worden beide therapieën in de Raylex methode gecombineerd voor maximaal effect. Zie voor meer informatie http://www.raylex.com en http://www.oystershell.com.

[fruitful_dbox]Ook hier een woord van dank aan Carla Begeer van Bien PR voor alle leuke producten waar ik over mocht reviewen. Ons contact was altijd superleuk! Dank je wel![/fruitful_dbox]

Hand2

11 thoughts on “Nagelsbijten? HUUUU STOP! Er is hulp onderweg! | RAYLEX

 1. Nog nooit van een product als dit gehoord en ook nooit iets over gelezen.
  Gelukkig bij ik geen nagels.
  Er zijn mensen die het wel doen maar bah dat is smerig.
  Dan is zo een hulpmiddel om het goed af te leren goed.

 2. Als ik terug denk aan mijn nagelbijt periode….als kind zijnde alles geprobeerd. Er werd me van alles beloofd als ik maar zou stoppen! Het verstoppen van je handen….ik moet er niet meer aan denken! Of je mevrouw van de acrylnagels salon; sorry maar hier kunnen we niks mee, want we moeten wel “iets” hebben om op te werken….door de grond zakte ik! Ik ben uiteindelijk gestopt op veeel latere leeftijd op vakantie met plaknagels van de Kruidvat! En nu ben ik trots op mijn nagels en laat ze dan ook met trots zien. Dit spul had er 20 jaar eerder moeten zijn! 😉 Xxx

 3. Herkenbaar is het nagelbijtprobleem voor mij…ik leek wel een knaagdier vroeger..e.n ineens was ik er klaar mee…ik wilde mooie lange nagels, met ( toendertijd ) ordinaire knal rode nagellak…..Ik heb heel veel keren op mijn handen gezeten en ben een aantal keren onderuit gegaan, maar toch gelukt uiteindelijk……fijn dat er een hulpmiddel is wat wel echt werkt…

 4. Dit is misschien wel wat voor Cato! Die bijt verschrikkelijk op haar nagels. Zo zielig.. Puur door spanning en stress. Heb vroeger ook gebeten en baal er tot op de dag van vandaag nog steeds van. Vergroeing en korte nagelbedden zijn de naweeën waar ik het mee moet doen, zo jammer.. Dit biedt hoop!

 5. Slim product! Klinkt echt als iets dat goed werkt. Die nagellak dingen die er zijn dat slaat in mijn ogen nergens op, dat bijt je er zo af. Haha!
  Gelukkig beet ik alleen nagels toen ik jong was. Eind basisschool was ik er opeens klaar mee en ben er gewoon van de 1 op de andere dag mee gestopt. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s