Persbericht: Essence Trend Edition “Arriba!”

PERSBERICHT

essence trend edition “Arriba!

!cid_3513853365_1061051

 

Viva México! Deze zomer reist essence naar het land van de Maya’s, sombrero’s en prachtige stranden van Cancún. Van half juli tot half augustus 2015 biedt de nieuwe trend edition “iArriba!” zomerse producten voor een vrolijke, kleurrijke stijl – net als de pracht en praal die je kunt bewonderen op de typische Mexicaanse markten. Geïnspireerd op de kleurrijke bloesems en kleding is de toonzetting van deze collectie met rood, roze en paars prachtig helder en fris. Highlights: een haarpoeder in castagnettenstijl, een waaier met schitterende bloemenprint, ideaal voor hete zomerdagen, en een oogschaduw en blush met prachtige kleurschakeringen. ¡Hasta luego! We gaan naar Mexico… met essence!

[fruitful_ibox_row]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=””]ess_Arriba_Eyeshadow_01.jpg.[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”” last=”true”]ess_Arriba_Eyeshadow_02.jpg[/fruitful_ibox][/fruitful_ibox_row]essence ¡Arriba! – eyeshadow

Ogen als kunstwerkjes! Met de multicolour oogschaduwen met trendy kleurschakeringen creëer je een oogverblindende oogmake-up.. Verkrijgbaar in een intense roze-fuchsia combinatie en een heldere beige-groen versie. Zo kleurrijk en artistiek als de meesterwerken van kunstschilder Frida Kahlo! De kleurspetters bevinden zich door de gehele textuur heen. Verkrijgbaar in 01 la vida loca en 02 macarena mint.

Consumentenadviesprijs: € 1,99.

[fruitful_ibox_row]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=””]ess_Arriba_Lipgloss_01.jpg[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”” last=”true”]ess_Arriba_Lipgloss_02.jpg[/fruitful_ibox][/fruitful_ibox_row]

 

 

essence ¡Arriba! – lipgloss

¡Hola, beauty! Deze twee lipglosses geven de lippen een onweerstaanbare glans en een subtiele kleur in schitterend roze of helder rood. Bovendien brengt de fruitige geur je meteen in een zomerse stemming. Verkrijgbaar in 01 hola, guapa en 02 red corazón. Consumentenadviesprijs: € 1,89.

ess_Arriba_Blush.jpg

 

essence ¡Arriba! – blush

Mexicaanse zon! Deze multicolour blush heeft hippe rozerode kleurnuances en geeft je wangen een frisse teint . De kleuren kunnen optimaal worden gecombineerd en de zijdezachte textuur mengt perfect. Verkrijgbaar in 01 baila, baila.

Consumentenadviesprijs: € 2,99.

[fruitful_ibox_row]
[fruitful_ibox column=”ffs-four-one” title=””]ess_Arriba_NailPolish_01.jpg[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-four-one” title=””]ess_Arriba_NailPolish_02.jpg.[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-four-one” title=””]ess_Arriba_NailPolish_03.jpg[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-four-one” title=”” last=”true”]ess_Arriba_NailPolish_04.jpg[/fruitful_ibox]
[/fruitful_ibox_row]

essence ¡Arriba! – nail polish

Nagelstyling, olé! Vier temperamentvolle kleuren met twee verschillende finishes: roze en mintgroen met een kalkachtige matte finish en intens rood en paars in “pittig metallic” voor sprankelende effecten. Verkrijgbaar in 01 hola, guapa, 02 macarena mint, 03 red corazón en 04 la vida loca.
Consumentenadviesprijs: € 1,89.

[fruitful_ibox_row]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=””]ess_Arriba_TopCoat_01.jpg[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”” last=”true”]ess_Arriba_TopCoat_02.jpg[/fruitful_ibox][/fruitful_ibox_row]

essence ¡Arriba! – top coat

Kleurrijke fiësta. Deze top coat zorgt voor coole, opvallende effecten

en zóveel fun! Roze, paarse en groene confettideeltjes, bloemmotiefjes in multicolour zijn schitterend op je natuurlijke nagel en geven nagellak een spectaculaire finish. Verkrijgbaar in 01 chica bonita en 02 festival of colours.

Consumentenadviesprijs: € 1,99.

[fruitful_ibox_row]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=””]ess_Arriba_HairChalk_01.jpg[/fruitful_ibox]
[fruitful_ibox column=”ffs-two-one” title=”” last=”true”]ess_Arriba_HairChalk_02.jpg[/fruitful_ibox][/fruitful_ibox_row]

essence ¡Arriba! – hair chalk

Kleurrijk zomerhaar… je kunt nu de uiteinden van je haar of hele haarstrengen kleuren met deze hair chalk die verkrijgbaar is in vrolijk roze en groen. De praktische greep doet denken aan castagnettes en werkt superhandig: haal simpelweg het gewenste stukje haar van boven tot onder door de ‘castagnette’ en je bent klaar! Breng vervolgens haarlak aan om de kleur te fixeren. Gemakkelijk uitwasbaar. Verkrijgbaar in 01 hola, guapa en 02 macarena mint. Consumentenadviesprijs: € 3,99.

ess_Arriba_Fan.jpg

essence ¡Arriba! – waaier

FANtastic… De waaier met bloemenprint is onmisbaar voor verkoeling op warme dagen en is bovendien ultracool om te zien. Verkrijgbaar in 01 festival of colours. Consumentenadviesprijs: € 2,99.

essence iArriba!” is verkrijgbaar van half juli tot half augustus 2015 (zolang de voorraad strekt) bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

[fruitful_dbox] Ik ben zelf al helemaal in HEBBE HEBBE stand voor de mooie rode Spicy Nailpolish… wauw die lijkt me fantastisch! En de Blush die wil ik ook graag bemachtigen! Welke producten ga jij kopen? [/fruitful_dbox]

Hand2

7 thoughts on “Persbericht: Essence Trend Edition “Arriba!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s